U bezoekt nu de AXA Bank website met vermelding van de contactgegevens van uw voorkeursbankagentschap. U kunt dit altijd wijzigen.

Samen citytrippen, ook in 2046

Beleg vandaag om morgen beter te leven

Bent u klaar voor de toekomst?

U staat nog met beide voeten in een actieve loopbaan. Het leven bruist. U verdient niet slecht. Tijdens uw pensioen zal uw inkomen met zo’n 60% dalen. Dat betekent niet dat u dan moet stoppen met genieten! U kunt immers nu al zorgen dat u later een extraatje hebt. Weinig Belgen lijken al het nodige gedaan te hebben. Bent u niet een van hen?

Uw pensioen zal waarschijnlijk niet voldoende zijn

Met een gemiddeld maandelijks pensioen van 1065 euro zult u wellicht niet al uw uitgaven kunnen dekken. Als u 2330 euro per maand uitgeeft tijdens uw pensioen, dan hebt u dus 1265 euro per maand extra nodig.

Dat kapitaal begint u best nu al op te bouwen. Pensioensparen is al een zeer goeie start, maar dat alleen volstaat niet. Er zijn nog zoveel andere beleggingsoplossingen. Welk bijkomend bedrag zult u later nodig hebben, denkt u?

Bereken hier welk bedrag u later nodig hebt

Er zijn oplossingen. Wacht niet tot later. Uw AXA Bankagent brengt voor u alles in kaart in een vrijblijvende analyse. Om samen met u uw plan voor later uit te tekenen.

Onze oplossing

Samen maken we een plan voor uw beleggingen dat overeenstemt met uw verwachtingen en uw beleggersprofiel.

Ontdek onze aanpak

Ons gamma

AXA fondsen, pensioensparen, beleggingsplan… We verkopen uitsluitend wat we kennen.

Ontdek ons aanbod

Blijf op de hoogte

Om beter te beleggen, lees onze blogs en tips.

Schrijf u in op onze beleggingsbrief