Klant worden bij AXA Bank? Da's simpel.

Betalen Klant worden – 16 juni 2015

AXA Bank maakt het u gemakkelijk om over te stappen van uw oude bank naar AXA Bank. We zorgen niet enkel voor de overstap, maar ook voor de continuïteit van uw betalingsverkeer. 

Hoe lang duurt het?

8 werkdagen bij een zichtrekening zonder gekoppelde producten.

Hoeveel kost het?

Niets, deze dienst is volledig gratis.

Wat zijn mijn voordelen?

  • U moet zelf geen contact meer opnemen met uw oude bankkantoor.
  • U moet zelf bijna niets doen.
  • Het gaat snel.
  • Het is volledig gratis.

Daarbij komt:

  • Binnenkomende betalingen: AXA Bank begeleidt u om zo snel en vlot mogelijk binnenkomende betalingen over te zetten naar uw nieuwe zichtrekening.
  • Uitgaande betalingen: doorlopende opdrachten gaan zonder onderbreking door. Voor de aanpassing van het rekeningnummer voor uw domiciliëringen bezorgt AXA Bank u de nodige documenten. U kunt dan de wijziging melden aan uw schuldeisers.
  • Zichtrekening vereffenen: indien u hiervoor kiest, zal AXA Bank uw zichtrekening afsluiten en het eventuele overschot storten op uw nieuwe rekening.

Wat moet ik doen?

De snelste weg is via uw AXA Bankagent

U kunt ook het aanvraagformulier BankoverstapdienstPDF invullen en terugsturen naar het adres op het formulier of per mail naar bankswitching@axa.be. Daarna neemt een AXA Bankagent snel contact op met u.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Uw AXA Bankagent helpt u graag verder.

Praat met uw AXA Bankagent. Hij of zij kan u het snelst een oplossing bieden.

Meer artikels over dit onderwerp

AXA Bank wint 2 Bank Awards

AXA Bank is door Spaargids.be verkozen tot de bank met het Beste Kantorennetwerk én het Beste Online Platform. Die eerste plaats is ook dit jaar weer het resultaat van een sterke lokale aanwezigheid in combinatie met gebruiksvriendelijke online platformen. Vorig jaar werd AXA Bank ook door Bankshopper.be al uitgeroepen tot Beste bank van het jaar 2016 om diezelfde redenen.

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan