axabank.be: een site om in uw favorieten te plaatsen!

Dagelijks leven Online bankieren – 21 september 2015

Hebt u een effectenrekening? U bent op zoek naar veilige informatie die opgesteld is in een verstaanbare taal? Een kort bezoek aan de pagina's over beleggen.
 

Het gaat vooruit. Zorg dat u de beste financiële info ontvangt!

De site axabank.be werd gelanceerd in februari 2015 en is ontworpen om u correcte en transparante informatie te bezorgen.

We willen u ook essentiële informatie geven. En een duidelijk taalgebruik hanteren. Zelfs (en vooral) voor complexe materies zoals beleggingen.

In een wereld die in ijltempo evolueert, is het nuttig om te beschikken over de beste informatie voor uw huidige … en toekomstige beleggingen. Het gaat per slot van rekening om úw geld.

Zet deze pagina's alvast in uw favorieten:

• Open fondsen: u begint en stopt met beleggen wanneer u dat wenst. U vindt er alle kenmerken van de drie meest gekochte compartimenten in 2014.

• Notes/optinotes: om uw kapitaal gemakkelijk te kunnen herbeleggen op de vervaldag, stelt AXA Bank u regelmatig notes voor die worden uitgegeven door AXA Belgium Finance (NL) en gewaarborgd door AXA Bank.

• Wettelijke documenten: prospectus, bericht aan de aandeelhouders en andere belangrijke documenten: u vindt er alles in terug.

• De Blog van axabank.be: wij publiceren er regelmatig artikels over alle onderwerpen die betrekking hebben op uw geld. Wij zoomen voor u in op Beleggen: waar of niet waar?  U bent nog niet te laat om het spelletje met ons te spelen. Als u dit artikel leuk vond, deel het dan op de sociale netwerken!

Wist u dat?

• Met Homebanking beheert u uw zichtrekeningen, spaarrekeningen, maar ook uw effectenrekeningen (overzicht van de rekeningen, bijkomende stortingen, documenten …). Klik snel op het tabblad Sparen en beleggen.

• De site wikifin.be bevat een schat aan informatie voor beginnende beleggers.

Neem gerust contact op met uw AXA Bankagent wanneer u vragen hebt, informatie wenst of uw MiFID-profiel wilt laten vernieuwen.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp