Onze klanten kennen ons de Award 2021 toe van de meest innovatieve bank

Dagelijks leven Actueel Online bankieren – 13 december 2021

AXA Bank is een van de laureaten van de Bank Awards 2021! 57.000 klanten hebben deelgenomen aan de jaarlijkse consumentenbevraging van spaargids.be. In die bevraging werd gepeild naar de tevredenheid van de Belgische consumenten over hun bank. AXA Bank mag dit jaar naar huis met de Bank Award 2021 voor meest innovatieve bank. Maar over welke innovatie gaat het? En over welke dienstverlening aan u, onze klant? U die op elk ogenblik kunt rekenen op uw bankagent, wat ook te zien is aan de resultaten van de bevraging, want AXA Bank behaalt de tweede plaats in de categorie 'Beste kantoornetwerk'.

Op innovatie staat geen prijs. Of toch?

Bank Award innovatie
Achter het digitale gebeuren, achter de mobile banking app zitten een hele reeks innovaties ten dienste van de klant. En naast het digitale is er ook nog de zeer gewaardeerde service en de expertise van onze bankagenten.

Wat betekent innoveren voor klanten? Voor een bedrijf betekent innoveren zijn producten beter maken of nieuwe producten uitwerken die een toegevoegde waarde hebben voor de klanten, de klantbeleving verbeteren, of nieuwe diensten ontwikkelen, die online of via het kantorennetwerk worden verstrekt.

AXA Bank investeert al enkele jaren in innovaties die door haar klanten duidelijk op prijs worden gesteld. En die innovaties werpen hun vruchten af ... voor onze klanten. Het bewijs: onze, of liever uw Award 2021.

Digitaal of fysiek? Bij ons hoeft u niet te kiezen!

Wanneer een klant contact opneemt met een bank, dan gaat hij/zij eerst kijken naar het gebruiksgemak, toch?

Bij AXA Bank kunnen klanten heel gemakkelijk online een afspraak maken in de agenda van hun bankagent en in realtime kijken of hij of zij beschikbaar is. Een troef die duidelijk op prijs wordt gesteld in de bevraging van spaargdis.be.

Kortom: we combineren het beste van twee werelden:

  • het gemak en de digitale keuzemogelijkheid om zelf al uw producten van AXA Bank af te sluiten of te beheren;
  • de expertise van onze bankagenten voor uw meer specifieke dossiers. Denk bijvoorbeeld aan een belegging voor een tof project, de aankoop van een huis enz.

Het huis van uw dromen kopen of huren? Een simulatie opstellen? Advies vragen? Drie keer ja!

Bij AXA Bank kunt u voor de lening van uw dromen kiezen: het gemak EN de expertise van een kredietprofessional:

  • maak online zo veel simulaties als u maar wilt;
  • praat met uw bankagent over uw project;
  • volg uw dossier op elk ogenblik online op;
  • onderteken online ... en dan is het tijd om erop te klinken!

Via mobile banking of homebanking kunt u ook gemakkelijk uw terugbetalingen opvolgen onder de rubriek 'Kredieten'.

Kortom: AXA Bank heeft geïnvesteerd in een omnichannelplatform en dat werpt zijn vruchten af. Wat houdt dat in? Dat u kunt afwisselen tussen digitale kanalen en fysiek contact, waar en wanneer u maar wilt.

Onze klanten bevestigen dit in de bevraging. En zij zijn het die er baat bij hebben!

Bij AXA Bank geven we de voorkeur aan gepersonaliseerd advies in uw agentschap en digitale opvolging als dat mogelijk is.

Wilt u graag beleggen? Doe een beroep op onze experts.

Uit de bevraging van spaargids.be blijkt ook dat het gepersonaliseerde advies van een beleggingsexpert van cruciaal belang is.

En die experts doen met name een beroep op een kwantitatief model van een financieel-technische startup. AXA Bank combineert immers expertise (van onze agenten en fondsenbeheerders) met technologieën om voor u een beleggingsportefeuille samen te stellen die aangepast is aan uw persoonlijke situatie, uw voorkeuren en risicoprofiel.

Maar u beslist om te beleggen om te komen tot een potentiële groei van uw kapitaal.

Om vervolgens de evolutie op elk ogenblik te kunnen volgen via mobile banking of homebanking. Vergeet niet dat u ook 'op eigen houtje' kunt beleggen via mobile banking.

Mobile banking: een app waar een heleboel innovaties achter schuilen

Met onze mobile banking-app hebt u uw bank steeds op zak. Een bank in beweging, een mobiele bank! En één die voortdurend beter wordt gemaakt.

Neem contact op met een AXA bankagent

Voor meer informatie. Hij is uw bevoorrechte gesprekspartner voor uw bankzaken en het opbouwen en beheren van uw vermogen. Hij heeft niet voor niets in 2020 de award voor beste kantoornetwerk gekregen; en ook dit jaar staat hij op een mooie tweede plaats.

Opgelet, geld lenen kost ook geld!

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Autosalon 2023: deze 5 kortingen kunt u scoren

Op 14 januari zwaaien de deuren van de Heizelpaleizen wagenwijd open voor het autosalon. Eindelijk weer een echte beurs, nadat corona de vorige twee edities van de kalender schrapte. En er is nóg een reden tot feest. Niet alleen blaast het autosalon honderd kaarsjes uit, ook wie van plan is een nieuwe auto te kopen, mag cadeautjes verwachten. Nu is de ene korting de andere niet, dus gidsen we u graag door de prijzenslag.

Lees verder

Stresstests voor banken: hoe, wat en waarom

U vindt het, net zoals iedereen, niet meer dan normaal dat uw geld bij de bank in veilige handen is en dat u het niet kwijt raakt doordat de bank bijvoorbeeld overkop gaat. Daarom voert de Europese Centrale Bank (ECB) om de zoveel jaar een stresstest uit om na te gaan of banken wel goed bestand zijn tegen financiële en economische schokken. Maar wat houdt die stresstest dan in? Hierna tekst en uitleg.

Lees verder

Wordt afstandsonderwijs de norm? Ontdek de coronamaatregelen voor het schooljaar 2020-21

Het zou wel eens kunnen dat het schooljaar 2020-21 anders zal starten dan voorgaande schooljaren. Zolang er geen vaccin is voor het coronavirus zullen scholen actie moeten ondernemen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Inmiddels heeft het onderwijsveld bekendgemaakt welke maatregelen er in Vlaanderen getroffen zullen worden voor het komende schooljaar. Het uitgangspunt voor het plan is om kwalitatief onderwijs te garanderen en dat zoveel mogelijk in de klas, gegeven door een leerkracht. Lees meer over de impact van de maatregelen op het kleuter-, lager-, secundair en hoger onderwijs.

Lees verder

Thuis op vakantie: tips voor een geslaagde staycation

Door de coronapandemie dreigen heel wat vakantieplannen dit jaar in het water te vallen. Gelukkig is er de staycation: een vakantie in eigen huis die toch een beetje voor dat zomerse vakantiegevoel zorgt. Wat u allemaal kan doen tijdens zo’n thuisvakantie? Wij geven u graag tips.

Lees verder