Beleggen bij AXA Bank? Da's beleggen op het ritme van uw leven

Vermogen Beleggen Gezin – 16 juni 2015

Wilt u meer uit uw spaargeld halen? Dan moet u denken aan beleggen. Steeds meer mensen zetten die stap, en terecht. U kunt rustig beginnen, met kleine bedragen en genoeg opzij houden voor een onverwachte uitgave of een plezierreisje. Of bent u al aan het beleggen en smaakt het naar meer? Dan wilt u er toch het zicht op behouden hoe uw geld gespreid is en uw beleggingen evolueren?

Eén ding is duidelijk: als het over uw geld gaat, hebt u vooral behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die beschikbaar is en u de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie.

Bij AXA Bank zijn we er om u hierbij te begeleiden en om u te helpen een klare kijk te krijgen. Vandaag en morgen.

We zijn er in de eerste plaats om naar u te luisteren

Kom ons vertellen over uw plannen en uw wensen. Zeg ons wat u belangrijk vindt als het over uw geld gaat. Met een paar gerichte vragen kunnen we dan uw profiel bepalen en zien welke beleggingen voor u geschikt zouden kunnen zijn.

Kom eens praten, het loont vast de moeite

Om u een klare kijk te bezorgen, zodat u vol vertrouwen kunt beslissen wat het beste is voor uw geld.

Lijkt beleggen nog te ingewikkeld voor u? Dan wordt dat na ons gesprek misschien al wat duidelijker!

Samen met u werken we uw ideale portefeuille uit

We reiken u graag de meest geschikte oplossingen aan om uw geld te laten groeien, afgestemd op uw persoonlijke situatie. We bezorgen u ook een concreet en volledig beeld van uw financiële situatie bij AXA en de spreiding van uw beleggingsportefeuille. Zo weet u precies waarin u uw geld belegt.

De financiële markten in het oog houden. Dat kost toch wel wat tijd, vindt u? Wel, ieder zijn vak: bij AXA Bank zijn we perfect op de hoogte van de evoluties op de markten.

En verandert op een dag het ritme van uw leven? Ga dan zeker langs bij uw AXA Bankagent. Samen met u kan hij uw portefeuille afstemmen op uw nieuwe situatie.

U verdient oordeelkundig advies, dat spreekt voor zich

We bezorgen het u graag, volledig vrijblijvend. Want de uiteindelijke beslissing, die neemt u.

Wilt u beleggen op het ritme van uw leven? Maak dan snel een afspraak. U zult er geen spijt van hebben.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Pensioensparen: 1.020 of 1.310 euro?

U kunt ervoor kiezen om jaarlijks maximaal 1.020 of 1.310 euro voor uw pensioen te sparen, met een verschillende fiscale aftrek. Wat moet u doen als u voor het hogere maximumbedrag opteert? En wat is voordeliger: jaarlijks 1.020 of 1.310 euro pensioensparen?

Lees verder

Macro-economie: op naar een harde of zachte landing?

Na het uiterst turbulente 2022 werd 2023 aangekondigd als een terugkeer naar de normaliteit op de markten. Die belofte kwam tot dusver ook grotendeels uit. Aandelen kenden een uitstekende eerste jaarhelft, en ook de zwaar getroffen obligaties konden een stuk van de opgelopen verliezen recupereren.

Lees verder

Duurzaam beleggen: wat zijn uw voorkeuren?

Kiest u voor de zee of de bergen? En de opwarming van de aarde, bent u daarmee een beetje, erg veel of helemaal niet bezig? En in welk opzicht? Op het vlak van duurzaam beleggen wil uw bankagent graag uw voorkeuren kennen, zodat uw portefeuille zo goed mogelijk aansluit bij uw beleggersprofiel en bij de Europese regelgeving die sinds augustus 2022 van kracht is. Er bestaat hierover een brochure waarin alles in eenvoudige bewoordingen wordt uitgelegd.

Lees verder

Macro-economische vooruitzichten voor de zomer: afkalvende inflatie en zwakke economische groei

De inflatie heeft nu in de grote economieën een duidelijke daling ingezet. Hoewel niet alle zorgen van de baan zijn, hebben beleggers het inflatieprobleem als ‘opgelost’ geklasseerd. Dat is wellicht te voortvarend op langere termijn, maar voor de komende maanden is die inschatting terecht. De energieprijzen dalen al sinds het begin van 2023, en zullen binnenkort gevolgd worden door de tweede belangrijkste oorzaak van inflatie tijdens het voorbije jaar: voedingsprijzen.

Lees verder

Beleggen: een kwestie van kennis of van geluk?

Ik zou wel willen, maar … ik heb daar geen tijd voor. Of Het interesseert me eigenlijk niet echt, het is te ingewikkeld, en dan begin ik er beter niet aan, toch? Het zijn een paar van de vaak gehoorde argumenten om niet te beleggen. Herkenbaar, niet? Achter al die redenen gaat een stilzwijgende, onuitgesproken veronderstelling schuil: succesvol beleggen is een kwestie van kunde, expertise, kennis. Maar is dat wel zo?

Lees verder