CARO van Codabox: stuur kredietkaartafschriften automatisch door naar uw accountant

Succesvol ondernemen Bedrijf in groei Betaalkaarten – 18 november 2022

Hoe bezorgt u de afschriften van de kredietkaart van uw zaak aan uw accountant? Stuurt u ze nog altijd gewoon door? Dan hoeft u daar vanaf nu geen tijd meer in te steken, want met CARO van Codabox kunt u uw professionele kredietkaartafschriften vanaf nu automatisch laten doorsturen. Als uw accountant al met CodaBox werkt, kan CARO trouwens in één-twee-drie worden geactiveerd.

Hoe werkt CARO van Codabox?

CARO Codabox
Met CARO ontvangt uw boekhouder uw digitale kredietkaartafschriften automatisch in zijn boekhoudsoftware. Ook voor uw professionele kredietkaart bij AXA Bank.

CodaBox koppelt de uitgavenstaten van uw professionele kredietkaart aan uw klantendossiers en zorgt ervoor dat alle data automatisch in uw dossier bij uw boekhouder terechtkomen.

Voordelen van CARO van Codabox

  • Geen blozende wangen meer wanneer de boekhouder voor de derde keer naar uw kredietkaartafschriften vraagt
  • Geen rompslomp meer om kredietkaartafschriften aan de boekhouder te bezorgen
  • Geen fouten meer mogelijk door tikfouten van de boekhouder
  • Meer tijd voor zaken die u liever doet

Hoe activeert u CARO van CodaBox?

Met een paar klikken! Als uw accountant de CODA-dienst van CodaBox voor u heeft geactiveerd, dan kunt u met CARO beginnen te werken.

Vraag gewoon aan uw accountant om ook CARO in zijn/haar MyCodaBox-omgeving voor u te activeren. Zodra CodaBox uw aanvraag ontvangen heeft, ontvangt u een e-mail om die aanvraag te bevestigen.

Bj AXA Bank rekenen we u hiervoor geen extra kosten aan, CodaBox rekent deze service wel door aan uw boekhouder.

Werkt u nog niet met digitale CODA-uittreksels?

Dat is wel nodig als u met CARO wilt beginnen te werken. In dit kort artikel leest u hoe u deze dienst in homebanking activeert.

Nog geen professionele kredietkaart?

Ontdek het aanbod van AXA Bank

Advies nodig?

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Leverancierskrediet of leverancierskorting: welke optie is het interessantst?

Vaak krijgt u van uw leverancier twee betalingsopties: of u betaalt direct binnen de factuurdatum of u doet een beroep op betalingsuitstel. In het eerste geval krijgt u vaak korting (leverancierskorting), in het laatste wordt u een interestkost aangerekend (leverancierskrediet). Wat is nu het beste en zijn er nog andere opties? Lees verder en verken uw opties.

Lees verder

Wat bepaalt de kredietwaardigheid van uw organisatie?

U wilt uw onderneming laten draaien, u wilt als ondernemer groeien, maar hebt hiervoor niet genoeg middelen? Of u hebt zelf wel voldoende kapitaal, maar wilt dat liever niet allemaal in 1 project investeren? Dan is een lening de oplossing. Maar om een lening af te sluiten, moet eerst de kredietwaardigheid van uw bedrijf worden beoordeeld. En die hangt af van een aantal factoren. Hieronder ontdekt u de belangrijkste.

Lees verder

Kredietwaarborgen voor zelfstandigen en ondernemingen: dit moet u weten

Wanneer u een ondernemingskrediet wilt aangaan voor een bepaald project, vraagt de bank mogelijk kredietwaarborgen. En die kunnen er zijn in alle vormen, maten en kleuren. Wat dan juist de verschillen zijn tussen de ene of andere kredietwaarborg, is niet altijd eenvoudig te onderscheiden. Een overzicht van de meest voorkomende waarborgen voor professionelen.

Lees verder

Voldoet u aan de UBO-verplichting?

Bij vennootschappen en vzw’s, stichtingen of trusts is niet altijd even makkelijk te bepalen wie het uiteindelijk voor het zeggen heeft. Daarom heeft de overheid de UBO-verplichting - UBO staat voor ‘Ultimate Beneficial Owner’ of ‘uiteindelijk begunstigde’ - in het leven geroepen. Die moet duidelijkheid scheppen over de uiteindelijke begunstigden, die vervolgens geregistreerd moeten worden in het UBO-register. Er is dus niet alleen een meldings-, maar ook een registratieplicht. Wie zich niet aan de verplichting houdt, krijgt een fikse boete.

Lees verder

De free cashflow of vrije kasstroom berekenen

De berekening van de cashflow is de basis van een goede waardering van een bedrijf en een sleutelelement om een lening toe te kennen. Het is immers de cashflow die bepaalt of een onderneming goed draait en of er gelden over zijn om dividenden uit te keren of om leningen terug te betalen. Wilt u zelf de vrije kasstroom kunnen berekenen van uw onderneming? Lees dan zeker verder.

Lees verder

Maak een afspraak bij uw AXA Bankagent