Leuker sparen? Geef uw spaarrekening een naam!

Vermogen Online bankieren Sparen – 28 oktober 2015

Bent u ook aan het sparen? Om wat financiële reserve te hebben, voor de kinderen of voor iets wat u graag wilt kopen? Hoeveel leuker is het dan wel niet als u uw spaardoel kunt visualiseren. Hoe? Door aan uw spaarrekening een zelfgekozen naam te geven!

 
U kunt niet alleen aan uw spaarrekeningen een zelfgekozen naam geven, maar ook aan uw zichtrekeningen … heel handig om u uw persoonlijke rekening en uw huishoudrekening in één oogopslag te kunnen herkennen.

Iedereen heeft wel een reden om te sparen

Er zijn wel 1000 redenen om te sparen. De een spaart voor een nieuwe auto, de andere voor een verre reis, een nieuwe keuken of een lederen salon … of om uw kinderen of kleinkinderen later iets te kunnen meegeven in het leven. En misschien spaart u of zou u wel willen sparen voor meerdere dingen tegelijk.

Welk uw spaardoel ook is, we weten allemaal dat het niet altijd even gemakkelijk is om geregeld wat geld opzij te zetten. Maar er bestaat een truc: het helpt als u zichzelf een beeld kunt vormen van datgene waarvoor u spaart. En dat kan, door aan uw spaarrekening bijvoorbeeld een naam te geven.

Kijk zelf: wat spreekt meer tot de verbeelding?

Start2bank spaarrekening 755-9876543-21     of         Spaarrekening Sofie

I-plus spaarrekening 755-9876543-21             of         Spaarrekening monovolume

Laat gerust uw creativiteit de vrije loop!

En bovendien helpt het u misschien om te weerstaan aan de verleiding om die spaarcenten voor iets anders te gebruiken.

Hoe?

Dat kan, heel eenvoudig, via homebanking. Lees er alles over in ‘Hoe geef ik aan mijn rekeningen een zelfgekozen naam?

Overigens kunt u niet alleen aan uw spaarrekeningen een naam geven, maar ook aan uw zichtrekeningen … heel handig om u uw persoonlijke rekening en uw huishoudrekening in één oogopslag te kunnen herkennen.

Wilt u op geregelde basis sparen?

Dan kan een spaaropdracht helpen. Er gaat dan bijvoorbeeld maandelijks een bedrag automatisch naar uw spaarrekening. Hoeveel en op welke tijdstippen? Dat bepaalt u volledig zelf, in homebanking of bij uw bankagent.

Lees ook:

Meer weten over onze spaarformules?

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan