Hallo, ik ben ZORA!

Dagelijks leven Actueel – 12 april 2016

ZORA is de eerste ‘humanoïde’ zorgrobot ter wereld en binnenkort gaat ze aan het werk in woonzorgcentra of ziekenhuizen, waar ze de bewoners of patiënten zal helpen bij fysieke oefeningen en klusjes.

ZORA de zorgrobot

AXA Bank ziet dit project helemaal zitten en gaat dus in zee met het Oostendse bedrijf QBM, dat de software voor de robots ontwerpt. De komende 4 jaar sponsort AXA Bank zo’n ZORA-robot.

ZORA wordt ongetwijfeld de lieveling van de Batibouw-bezoekers!

Wie naar Batibouw komt, zal ZORA zeker tegenkomen: ze is te vinden in de inkomhal en spoort bezoekers aan om langs de AXA Bank-stand in de Patio te gaan. Ze kan dan ook heel wat: praten, high fives geven, dansen, …

Na Batibouw zoekt AXA Bank voor ZORA dan een nieuwe thuis in een zorginstelling of ziekenhuis waar ze haar hulp zeker op prijs zullen stellen.

Benieuwd naar Zora’s dansmoves? 

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Autosalon 2023: deze 5 kortingen kunt u scoren

Op 14 januari zwaaien de deuren van de Heizelpaleizen wagenwijd open voor het autosalon. Eindelijk weer een echte beurs, nadat corona de vorige twee edities van de kalender schrapte. En er is nóg een reden tot feest. Niet alleen blaast het autosalon honderd kaarsjes uit, ook wie van plan is een nieuwe auto te kopen, mag cadeautjes verwachten. Nu is de ene korting de andere niet, dus gidsen we u graag door de prijzenslag.

Lees verder

Onze klanten kennen ons de Award 2021 toe van de meest innovatieve bank

AXA Bank is een van de laureaten van de Bank Awards 2021! 57.000 klanten hebben deelgenomen aan de jaarlijkse consumentenbevraging van spaargids.be. In die bevraging werd gepeild naar de tevredenheid van de Belgische consumenten over hun bank. AXA Bank mag dit jaar naar huis met de Bank Award 2021 voor meest innovatieve bank. Maar over welke innovatie gaat het? En over welke dienstverlening aan u, onze klant? U die op elk ogenblik kunt rekenen op uw bankagent, wat ook te zien is aan de resultaten van de bevraging, want AXA Bank behaalt de tweede plaats in de categorie 'Beste kantoornetwerk'.

Lees verder

Stresstests voor banken: hoe, wat en waarom

U vindt het, net zoals iedereen, niet meer dan normaal dat uw geld bij de bank in veilige handen is en dat u het niet kwijt raakt doordat de bank bijvoorbeeld overkop gaat. Daarom voert de Europese Centrale Bank (ECB) om de zoveel jaar een stresstest uit om na te gaan of banken wel goed bestand zijn tegen financiële en economische schokken. Maar wat houdt die stresstest dan in? Hierna tekst en uitleg.

Lees verder

Wordt afstandsonderwijs de norm? Ontdek de coronamaatregelen voor het schooljaar 2020-21

Het zou wel eens kunnen dat het schooljaar 2020-21 anders zal starten dan voorgaande schooljaren. Zolang er geen vaccin is voor het coronavirus zullen scholen actie moeten ondernemen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Inmiddels heeft het onderwijsveld bekendgemaakt welke maatregelen er in Vlaanderen getroffen zullen worden voor het komende schooljaar. Het uitgangspunt voor het plan is om kwalitatief onderwijs te garanderen en dat zoveel mogelijk in de klas, gegeven door een leerkracht. Lees meer over de impact van de maatregelen op het kleuter-, lager-, secundair en hoger onderwijs.

Lees verder