Lenen voor een tweedehands wordt een pak interessanter!

Dagelijks leven Een auto kopen Lenen – 10 oktober 2015

De kwaliteit van ons wagenpark gaat er constant op vooruit. Lees: er worden alsmaar betere auto’s gemaakt. Dat maakt tweedehanders ook steeds aantrekkelijker. Vandaar dat ze meer dan ooit het leeuwendeel uitmaken van het wagenpark op onze Belgische wegen.

 
Leen 110% en u hebt waarschijnlijk genoeg voor wat extra opties!
Even wat cijfermateriaal…

In 2014 werden in ons land ruim 830.000 voertuigen ingeschreven. In 2011 lag dat aantal nog rond de 960.000 voertuigen. Een daling dus die echter niet geldt voor het aantal tweehandswagens. Dat aandeel steeg van 67% in 2011 tot 71% in 2014. Het aantal inschrijvingen van nieuwe wagens viel terug naar 29%, terwijl het in 2011 nog 33% bedroeg. De leeftijd van ons wagenpark stijgt dus: van gemiddeld 6 jaar in 1993 tot gemiddeld 8 jaar in 2014.  

110% van de waarde van uw tweedehands lenen kan nu ook

Omdat tweedehanders zo in trek zijn, kunt u bij AXA Bank ook 110% financieren van de waarde van een tweedehands die minimum 2 en maximum 5 jaar oud is en dat aan een voordelige rentevoet. Vroeger mocht de auto daarvoor maar ten hoogste 2 jaar oud zijn.

Zo kunt u ook meteen de eerste jaarpremie van de Omnium24+ mee financieren, een op maat gemaakte omniumverzekering voor auto’s van maximum 5 jaar oud. Een tweedehands verdient toch dezelfde bescherming als een nieuwe auto? Want niet het aantal jaren op de teller maar het gevoel van veiligheid bepaalt hoe goed u hem wilt beschermen. En misschien houdt u nog wel iets over voor een leuke gadget in de auto…

Let op, geld lenen kost ook geld!

De autolening is een lening op afbetaling, onderworpen aan de wetgeving op het consumentenkrediet.Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan