Ondernemen begint bij mijn bank

Een sterke start Bedrijf in groei – 14 juli 2015

Of u nu een vrij beroep uitoefent of een handelszaak uitbaat, als zelfstandig ondernemer gaat u 100% voor uw zaak. Omdat u perfect de noden van uw klanten begrijpt, wilt u hen de best mogelijke service bieden. Daarom staat u graag dicht bij hen.

Dat is precies wat u ook van uw bank mag verwachten.

Bij AXA Bank staan we voor u klaar om te luisteren, uw bankzaken te bespreken en u een voorstel te doen op maat van uw bedrijf. Wanneer ù dat wenst.

U oefent een vrij beroep uit of u bent zelfstandige? U hebt een kleine onderneming?

AXA Bank biedt u een juiste en persoonlijke ondersteuning voor al uw bankzaken, zowel professioneel als privé, kunt u altijd terecht bij uw vertrouwde AXA bankkantoor voor een aanbod op maat. Of het nu over dagelijks bankieren gaat, sparen of lenen. Want u komt bij ons op de eerste plaats. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw eigen klanten, want uw bankzaken zijn alvast slim geregeld.

Wat kunnen we voor u doen?

  • Dagelijks professioneel bankieren
  • Financieren van uw projecten
  • Sparen en beleggen
  • Verzekeringen

Wat mag u van ons verwachten?

  • Een persoonlijke aanpak
  • Kwalitatieve en snelle service
  • Op maat van uw financiële noden

Ontdek ons volledig aanbod op axabank.be/professionelen

 

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Hoe stelt u als beginnend ondernemer een goed financieel plan op?

Bent u van plan een nieuwe onderneming op te starten? Dan is de rol van uw boekhouder daarin cruciaal. Een van de belangrijkste taken voor de boekhouder is het opmaken van een financieel plan. Sinds kort werd de minimuminhoud van dat financieel plan verstrengd. Maar wat moet zo’n financieel plan tegenwoordig allemaal bevatten? Dit zijn volgens bedrijfsrevisor Guy Parmentier de 10 stappen die u in het kader van de oprichting en het opmaken van het financieel plan moet volgen.

Lees verder