Een complete reisverzekering zonder extra kosten

Betalen Betaalkaarten Reizen – 15 juni 2023

U plant een ontspannende reis om helemaal tot rust te komen. Na wat vergelijken hebt u de ideale reisbestemming gevonden, en een vliegtuigticket ernaartoe. Maar bij het boeken slaat de schrik u om het hart: stel dat ik ziek word en niet meer kan vertrekken? Of dat ik mijn reis om een andere reden wil annuleren? Toch maar doen die annulatieverzekering? Maar dat gaat natuurlijk wat kosten… of niet?

 

Marche à suivre pour une maison peu énergivore
Betaal uw reis met de rekening die gekoppeld is aan uw kredietkaart Visa Premiumplus en u bent verzekerd. Ontdek hier hoe.

De meeste reisagentschappen en vervoersmaatschappijen vragen heel wat extra voor een annulatieverzekering. En dat terwijl het veel goedkoper kan. Als u uw reis betaalt met de rekening die aan uw kredietkaart Visa Premiumplus gekoppeld is, ongeacht het type betaling (overschrijving, debet-/kredietkaart of mix van deze middelen, in één of meerdere keren), dan zijn u en uw gezin verzekerd tegen reisannulatie.

En dat is nog niet alles. Want wat als u ziek wordt in het buitenland? Of als uw bagage niet op uw reisbestemming geraakt? Ook daarvoor bent u verzekerd, zonder extra kosten. Ver van huis of in eigen land: met de kredietkaart Visa Premiumplus bent u gerust.

Waar u ook gaat …

Bang voor een lege portemonnee op reis? Ook in een onbekend land hebt u met een kredietkaart Visa altijd geld op zak. Want die is wereldwijd aanvaard. En u betaalt geen cent extra aan transactiekosten (voor betalingen in een vreemde munt is er wel een kleine wisselkost).

Met een kredietkaart Visa kunt u ook cash geld opnemen. Daarvoor betaalt u wel transactiekosten. Alle info vindt u in de tarieflijstPDF.

Als u meer wil uitgeven dan uw limiet toelaat, dan kunt u die zelf verhogen via mobile banking of homebanking. Bovendien kunt u op elk moment uw uitgaven bekijken via uw smartphone of tablet, ook in het buitenland.

… wat er ook gebeurt, geen zorgen op reis!

Als u uw buitenlandse reis 100% met de rekening betaalt die aan uw kredietkaart Visa Premiumplus gekoppeld is, bent u automatisch beschermd tegen heel wat rampspoed:

1.      Problemen onderweg?

Mooi op tijd voor de inchecktijd komt u aan op de luchthaven. Maar dan ziet u dat uw vlucht is afgeschaft. Of de dame aan de incheckbalie weet u te vertellen dat uw zetel op de trein dubbel geboekt is. Wat nu?

Als u volgende vlucht of treinrit op zich laat wachten, hoeft u de nacht niet in de luchthaven door te brengen. U krijgt tot 150 euro per persoon voor een hotel, een maaltijd …

Misschien bent u veilig en wel aangekomen op uw bestemming. Maar na lang wachten moest u vaststellen dat uw bagage helaas niet is meegekomen. Zonder die goed gevulde valies belooft het een kale reis te worden.

Geen nood, als uw bagage na 6 uur nog niet terecht is, dan krijgt u tot 150 euro per persoon om essentiële benodigdheden te kopen. Zo kunt u toch nog genieten van een ontspannende vakantie.

2.      Medische bijstand nodig?

In een vreemd land in het ziekenhuis belanden, het moet u maar overkomen. Het laatste wat u dan wilt, is wakker liggen van de kosten. Want hoe zit het met de rest van de reis die al geboekt is? En wat met de kinderen die nu alleen in de hotelkamer achterblijven?

Op elk moment van de dag kunt u op medische bijstand rekenen. Indien nodig krijgt u aangepast vervoer naar huis, samen met een ander gezinslid om u te begeleiden. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt opvang voorzien.

En nog veel meer …

Met een gerust hart op reis dankzij uw kredietkaart Visa Premiumplus. En dan hebben we het nog niet gehad over de andere vele voordelen: ontdek ze allemaal in detail in deze brochurePDF. Een samenvatting ervan kunt ook hier bekijken.

Vraag nu uw kredietkaart Visa Premiumplus online aan of ga bij uw AXA Bankagent langs, hij doet graag het nodige voor u.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Laat niet in uw kaarten kijken!

Internetbankieren is en blijft veilig. Maar u moet wel waakzaam blijven voor phishing. De laatste tijd krijgen meer en meer mensen een valse mail waarin wordt gevraagd om hun debetkaart op te sturen omdat ze zogezegd zou moeten worden vervangen. Ga hier niet op in want een bank zou zoiets nooit vragen!

Lees verder

Elektronisch betalen is nu overal mogelijk!

Geen cash op zak? Geen nood: sinds juli jl. moeten alle Belgische handelszaken elektronische betaling aanvaarden. En niet enkel via een klassieke betaalterminal. U kiest zelf hoe u het liefst betaalt. Meer info in dit artikel.

Lees verder

Hoe werkt betalen met uw kredietkaart?

Een kredietkaart is een handig middel om te betalen in de winkel, op restaurant, op reis … of om online een aankoop te doen, concert- of theatertickets te bestellen, of een hotel en een vlucht te boeken. Afhankelijk van het soort transactie, verloopt de betaling volgens een andere procedure. Hoe gaat betalen met uw kredietkaart juist in zijn werk?

Lees verder

Betalen in het buitenland? Even makkelijk als thuis.

Met veel cash geld op reis vertrekken, da’s geen goed idee. Maar wat moet u dan wel doen? Want op vakantie wilt u natuurlijk ook niet zonder geld komen te zitten. De oplossing? Verschillende betaalmiddelen meenemen! We zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gerust op reis kunt vertrekken.

Lees verder

Hoe kan ik makkelijk online betalen?

Online winkelen wordt steeds populairder. Jarenlang liet hoogstens 15% van de Belgen zich af en toe eens verleiden tot een online aankoop. Het ging dan meestal om een boek, een reis of een concertticket. Maar de laatste jaren gaan meer en meer Belgen op verkenning in een webshop. Uit de laatste onderzoeken blijkt dat meer dan de helft van de Belgen online shopt.

Lees verder