Slim lenen en uw onderneming laten groeien

Groeien is uitbreiden Professioneel krediet – 22 september 2015

Groeien is uitbreiden

Als zelfstandige in hart en nieren hebt u hard gewerkt om uw onderneming op te bouwen en succesvol te ontwikkelen. Maar wat als uw bedrijf stilaan uit zijn voegen barst? U hebt stockageproblemen of de werkruimte is te krap geworden. Er is misschien meer personeel in dienst? Kortom, u hebt nood aan een uitbreiding.

Een uitbreiding op de actuele vestigingsplaats is niet altijd mogelijk: plaatsgebrek, regels op het vlak van ruimtelijke ordening of milieu of andere redenen kunnen dat verhinderen. Een nieuwe locatie kan dan een uitkomst bieden.

 
Een warm welkom voor uw klanten.

Geef uw klanten een warm welkom

Uw klanten komen op de eerste plaats. Zij zijn uw bron van inkomen, zij verdienen het beste. Geef hun een warm welkom en zorg voor een mooi ingericht kantoor, een fijne winkel of een frisse en moderne praktijkruimte…

Ook als u geen klanten ontvangt is een ruime en goed ingerichte werkomgeving belangrijk. Een goede werkomgeving draagt bij tot een aangename werksfeer voor u en uw werknemers wat de productiviteit ten goede komt. Een gelukkige werknemer geeft uw klant een goede service.

Uw vastgoedproject start hier

Een verbouwing, een aankoop van een terrein of een gebouw om uw activiteit verder in uit te oefenen? Of een nieuwe inrichting om uw kantoor of onderneming een nieuwe boost te geven?  Voor een zelfstandige is het belangrijk dat zijn zaak kan groeien. Want dat is slim ondernemen.

Uw AXA Bankagent kan u hierbij helpen. We luisteren graag naar uw plannen tijdens een persoonlijk gesprek. Omdat ieder project uniek is, behandelen wij elk dossier op een individuele manier. U krijgt een voorstel op maat van uw persoonlijke situatie.

Immo4pro

Met het professioneel krediet immo4pro krijgt u de nodige ruimte om uw professionele vastgoedproject te realiseren.

Immo4pro maakt het verschil door zijn interessante tarief, en de lange looptijd tot 20 jaar. Ook zorgen we voor een vlotte afhandeling van uw dossier. Dat zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op een antwoord.

Wat is immo4pro?

  • een professioneel krediet op maat van uw vastgoedinvestering
  • een interessant tarief met een looptijd van 1 tot 20 jaar
  • een minimumbedrag van slechts 2.500 euro
  • een vlotte en snelle afhandeling van uw dossier

 

Maak een afspraak in uw AXA Bankkantoor. Wij staan voor u klaar om uw professionele bankzaken te bespreken. Maar ook voor al uw particuliere bankzaken bent u meer dan welkom.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan