Slim lenen en uw onderneming laten groeien

Groeien is uitbreiden Professioneel krediet – 22 september 2015

Als zelfstandige in hart en nieren hebt u hard gewerkt om uw onderneming op te bouwen en succesvol te ontwikkelen. Maar wat als uw bedrijf stilaan uit zijn voegen barst? U hebt stockageproblemen of de werkruimte is te krap geworden. Er is misschien meer personeel in dienst? Kortom, u hebt nood aan een uitbreiding. Een uitbreiding op de actuele vestigingsplaats is niet altijd mogelijk: plaatsgebrek, regels op het vlak van ruimtelijke ordening of milieu of andere redenen kunnen dat verhinderen. Een nieuwe locatie kan dan een uitkomst bieden.

Geef uw klanten een warm welkom

 uitbreiden
Een warm welkom voor uw klanten.

Uw klanten komen op de eerste plaats. Zij zijn uw bron van inkomen, zij verdienen het beste. Geef hun een warm welkom en zorg voor een mooi ingericht kantoor, een fijne winkel of een frisse en moderne praktijkruimte…

Ook als u geen klanten ontvangt is een ruime en goed ingerichte werkomgeving belangrijk. Een goede werkomgeving draagt bij tot een aangename werksfeer voor u en uw werknemers wat de productiviteit ten goede komt. Een gelukkige werknemer geeft uw klant een goede service.

Uw vastgoedproject start hier

Een verbouwing, een aankoop van een terrein of een gebouw om uw activiteit verder in uit te oefenen? Of een nieuwe inrichting om uw kantoor of onderneming een nieuwe boost te geven?  Voor een zelfstandige is het belangrijk dat zijn zaak kan groeien. Want dat is slim ondernemen.

Uw AXA Bankagent kan u hierbij helpen. We luisteren graag naar uw plannen tijdens een persoonlijk gesprek. Omdat ieder project uniek is, behandelen wij elk dossier op een individuele manier. U krijgt een voorstel op maat van uw persoonlijke situatie.

Immo4pro

Met het professioneel krediet immo4pro krijgt u de nodige ruimte om uw professionele vastgoedproject te realiseren.

Immo4pro maakt het verschil door zijn interessante tarief, en de lange looptijd tot 20 jaar. Ook zorgen we voor een vlotte afhandeling van uw dossier. Dat zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten op een antwoord.

Wat is immo4pro?

  • een professioneel krediet op maat van uw vastgoedinvestering
  • een interessant tarief met een looptijd van 1 tot 20 jaar
  • een minimumbedrag van slechts 2.500 euro
  • een vlotte en snelle afhandeling van uw dossier

Maak een afspraak in uw AXA Bankkantoor. Wij staan voor u klaar om uw professionele bankzaken te bespreken. Maar ook voor al uw particuliere bankzaken bent u meer dan welkom.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Hoe omgaan met stijgende energieprijzen als ondernemer?

De huidige energiecrisis is niet alleen voelbaar bij gezinnen, maar zeker ook bij bedrijven. De energieprijzen zijn de voorbije maanden door het dak gegaan en als ondernemer hebt u niet altijd de mogelijkheid om deze prijsstijgingen integraal aan uw klanten door te rekenen. Dit betekent dus een aanslag op uw winstmarges. Via energiebesparende investeringen of investeringen om zelf energie op te wekken kunt u de impact op uw onderneming minimaliseren en soms zelf positief ombuigen.

Lees verder

Nieuwe bedrijfswagen: lenen, leasen of renten?

U staat op het punt om in een nieuwe bedrijfswagen te investeren. U hebt het budget bepaald en de fiscale aftrekbaarheid berekend, maar dan blijft er nog één cruciale vraag: hoe betaalt u die nieuwe firmawagen of bestelwagen? Gebruikt u liquide middelen die al beschikbaar zijn in de onderneming, leent u of is het toch beter om dat nieuwe bedrijfsvoertuig te leasen of te renten? En wat is het verschil tussen die drie opties? U ontdekt het in deze blog.

Lees verder

Aftrekbaarheid bedrijfswagens : CO2-uitstoot bepaalt belastingvoordeel

Naast het budget dat u kunt of wilt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming, is de fiscale aftrekbaarheid een element waar u zeker rekening mee moet houden bij de aankoop van een bedrijfsvoertuig. De CO2-uitstoot is hiervoor het allesbepalende criterium. In deze blog leest u hoe u het aftrekpercentage van uw wagenpark bepaalt.

Lees verder

Nieuwe bedrijfswagen kopen? Zo bepaalt u het budget!

Is uw bedrijfswagen toe aan vervanging? Hebt u een grotere of een tweede bestelwagen nodig om uw zaak te laten draaien? Of wilt u uw werknemers een salariswagen aanbieden? Voor de aanschaf van een nieuw bedrijfsvoertuig bepaalt u best uw budget op voorhand. Maar hoe pakt u dat aan? Ontdek in deze blog hoeveel u kunt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen.

Lees verder

Hoe de waarde van een bedrijf bepalen bij overname?

Het gaat u als ondernemer voor de wind en u wilt zich bij een ander bedrijf inkopen of het volledig overnemen. Een vraag die dan in het overnameproces vanzelf naar boven komt: hoe bepaalt u de waarde van die zaak? Er is echter geen eenduidig antwoord. Er bestaan immers verschillende methodes om de overnamewaarde van een bedrijf te bepalen, elk met een andere uitkomst. En onder andere aannames kan één en dezelfde methode zelfs verschillende resultaten opleveren. In deze blog vindt u meer uitleg over de twee meest voorkomende waarderingsmethodes.

Lees verder