Voor elk plan een professioneel krediet

Groeien is uitbreiden Bedrijf in groei Professioneel krediet – 28 februari 2017

U wilt dat de zaken blijven draaien. En als zelfstandige weet u als geen ander dat het belangrijk is om genoeg financiële ruimte te hebben. Een lening voor zelfstandigen of professioneel krediet geeft u die nodige ruimte. Om te investeren. En om te groeien.

Professionele kredieten
Meer weten? Hier ontdekt u alles over onze professionele producten en kredieten.

Maar niet alle professionele kredieten zijn het hetzelfde. Bent u toe aan een nieuwe auto? Of gaat het om nieuw materiaal? Zijn er onroerende investeringen nodig? Of hebt u extra budget nodig om te overbruggen?  AXA Bank overloopt enkele mogelijkheden. Zo kunt u weer verder.

Financiële ademruimte: capital4pro

U wilt graag een belangrijke investering doen. Net op het moment dat u voor het vakantiegeld of de eindejaarspremies van uw werknemers moet zorgen. Met het professioneel krediet capital4pro spreidt u uw kosten en hoeft u uw geldreserves niet aan te spreken.

Bij AXA Bank kunt u ook terecht voor een kaskrediet voor extra geldreserve en met bizness-fisc financiert u de voorafbetaling van uw belastingen.

Uw onroerende investering: immo4pro

Omdat het tijd is voor een nieuw interieur. Omdat u verbouwingen wilt doen. Of omdat u uitkijkt naar een nieuwe locatie om te bouwen. Met immo4pro financiert u uw professionele onroerende projecten op een soepele manier. Ook voor het beroepsgedeelte in uw privéverblijf.

Komt uw project in aanmerking? Dat ontdekt u hier.

Materiaal op maat: equipment4pro

Hebt u budget nodig voor de inrichting van uw kantoren? Voor computers en software of gereedschap en machines? Of om een overname van een  handelsfonds te financieren?

Voor deze kleinere investeringen is er equipment4pro.  Net zoals voor de aankoop van goederen met een beperkte economische levensduur.

Bedrijf op wielen: car4pro

U bent toe aan een (extra) bedrijfswagen. Om uw klanten te bezoeken. Of om materiaal te vervoeren. En of het nu een nieuwe of tweedehands auto is.  Een personenwagen of een camionette. Elk professioneel voertuig, waar u rijbewijs A of B voor nodig hebt, komt in principe in aanmerking.

Tip: Met een bestelwagen bent u al een heel eind. Maar wist u dat u met een rijbewijs B ook voor een lichte vrachtwagen kunt kiezen? Zolang die de maximale toegelaten massa van 3.500 kg niet overschrijdt, kan dat zeker een mogelijkheid zijn.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Van eenmanszaak naar vennootschap: wanneer maakt u best de switch?

Als beginnende zelfstandige richtte u waarschijnlijk een eenmanszaak op. De beste keuze op dat moment: snel, eenvoudig en weinig administratie. Maar al snel begon uw onderneming te groeien, en dus ook uw winst. Wegen de voordelen van een eenmanszaak voor u dan nog op tegen de nadelen? En wanneer maakt u van uw eenmanszaak best een vennootschap? AXA Bank zocht het voor u uit!

Lees verder

Hoe omgaan met stijgende energieprijzen als ondernemer?

De huidige energiecrisis is niet alleen voelbaar bij gezinnen, maar zeker ook bij bedrijven. De energieprijzen zijn de voorbije maanden door het dak gegaan en als ondernemer hebt u niet altijd de mogelijkheid om deze prijsstijgingen integraal aan uw klanten door te rekenen. Dit betekent dus een aanslag op uw winstmarges. Via energiebesparende investeringen of investeringen om zelf energie op te wekken kunt u de impact op uw onderneming minimaliseren en soms zelf positief ombuigen.

Lees verder

Nieuwe bedrijfswagen: lenen, leasen of renten?

U staat op het punt om in een nieuwe bedrijfswagen te investeren. U hebt het budget bepaald en de fiscale aftrekbaarheid berekend, maar dan blijft er nog één cruciale vraag: hoe betaalt u die nieuwe firmawagen of bestelwagen? Gebruikt u liquide middelen die al beschikbaar zijn in de onderneming, leent u of is het toch beter om dat nieuwe bedrijfsvoertuig te leasen of te renten? En wat is het verschil tussen die drie opties? U ontdekt het in deze blog.

Lees verder

Aftrekbaarheid bedrijfswagens : CO2-uitstoot bepaalt belastingvoordeel

Naast het budget dat u kunt of wilt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming, is de fiscale aftrekbaarheid een element waar u zeker rekening mee moet houden bij de aankoop van een bedrijfsvoertuig. De CO2-uitstoot is hiervoor het allesbepalende criterium. In deze blog leest u hoe u het aftrekpercentage van uw wagenpark bepaalt.

Lees verder

Nieuwe bedrijfswagen kopen? Zo bepaalt u het budget!

Is uw bedrijfswagen toe aan vervanging? Hebt u een grotere of een tweede bestelwagen nodig om uw zaak te laten draaien? Of wilt u uw werknemers een salariswagen aanbieden? Voor de aanschaf van een nieuw bedrijfsvoertuig bepaalt u best uw budget op voorhand. Maar hoe pakt u dat aan? Ontdek in deze blog hoeveel u kunt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen.

Lees verder