Voor elk plan een professioneel krediet

Groeien is uitbreiden Bedrijf in groei Professioneel krediet – 28 februari 2017

U wilt dat de zaken blijven draaien. En als zelfstandige weet u als geen ander dat het belangrijk is om genoeg financiële ruimte te hebben. Een lening voor zelfstandigen of professioneel krediet geeft u die nodige ruimte. Om te investeren. En om te groeien.

Professionele kredieten
Meer weten? Hier ontdekt u alles over onze professionele producten en kredieten.

Maar niet alle professionele kredieten zijn het hetzelfde. Bent u toe aan een nieuwe auto? Of gaat het om nieuw materiaal? Zijn er onroerende investeringen nodig? Of hebt u extra budget nodig om te overbruggen?  AXA Bank overloopt enkele mogelijkheden. Zo kunt u weer verder.

Financiële ademruimte: capital4pro

U wilt graag een belangrijke investering doen. Net op het moment dat u voor het vakantiegeld of de eindejaarspremies van uw werknemers moet zorgen. Met het professioneel krediet capital4pro spreidt u uw kosten en hoeft u uw geldreserves niet aan te spreken.

Bij AXA Bank kunt u ook terecht voor een kaskrediet voor extra geldreserve en met bizness-fisc financiert u de voorafbetaling van uw belastingen.

Uw onroerende investering: immo4pro

Omdat het tijd is voor een nieuw interieur. Omdat u verbouwingen wilt doen. Of omdat u uitkijkt naar een nieuwe locatie om te bouwen. Met immo4pro financiert u uw professionele onroerende projecten op een soepele manier. Ook voor het beroepsgedeelte in uw privéverblijf.

Komt uw project in aanmerking? Dat ontdekt u hier.

Materiaal op maat: equipment4pro

Hebt u budget nodig voor de inrichting van uw kantoren? Voor computers en software of gereedschap en machines? Of om een overname van een  handelsfonds te financieren?

Voor deze kleinere investeringen is er equipment4pro.  Net zoals voor de aankoop van goederen met een beperkte economische levensduur.

Bedrijf op wielen: car4pro

U bent toe aan een (extra) bedrijfswagen. Om uw klanten te bezoeken. Of om materiaal te vervoeren. En of het nu een nieuwe of tweedehands auto is.  Een personenwagen of een camionette. Elk professioneel voertuig, waar u rijbewijs A of B voor nodig hebt, komt in principe in aanmerking.

Tip: Met een bestelwagen bent u al een heel eind. Maar wist u dat u met een rijbewijs B ook voor een lichte vrachtwagen kunt kiezen? Zolang die de maximale toegelaten massa van 3.500 kg niet overschrijdt, kan dat zeker een mogelijkheid zijn.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Verhoogde investeringsaftrek van 25% tot december 2022

Om het economisch klimaat aan te moedigen, heeft de overheid de investeringsaftrek op vaste activa die door kleine ondernemingen worden aangekocht tot 31 december 2022 verhoogd tot 25%. Daardoor wordt investeren in deze activa in 2022 fiscaal interessant voor wie daar ruimte voor heeft. Meer details over de investeringsaftrek en wat de verhoging voor u als ondernemer kan betekenen, ontdekt u in deze blog.

Lees verder

Aftrekbaarheid bedrijfswagens : CO2-uitstoot bepaalt belastingvoordeel

Naast het budget dat u kunt of wilt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen voor uw onderneming, is de fiscale aftrekbaarheid een element waar u zeker rekening mee moet houden bij de aankoop van een bedrijfsvoertuig. De CO2-uitstoot is hiervoor het allesbepalende criterium. In deze blog leest u hoe u het aftrekpercentage van uw wagenpark bepaalt.

Lees verder

Nieuwe bedrijfswagen kopen? Zo bepaalt u het budget!

Is uw bedrijfswagen toe aan vervanging? Hebt u een grotere of een tweede bestelwagen nodig om uw zaak te laten draaien? Of wilt u uw werknemers een salariswagen aanbieden? Voor de aanschaf van een nieuw bedrijfsvoertuig bepaalt u best uw budget op voorhand. Maar hoe pakt u dat aan? Ontdek in deze blog hoeveel u kunt besteden aan een nieuwe bedrijfswagen.

Lees verder

Hoe de waarde van een bedrijf bepalen bij overname?

Het gaat u als ondernemer voor de wind en u wilt zich bij een ander bedrijf inkopen of het volledig overnemen. Een vraag die dan in het overnameproces vanzelf naar boven komt: hoe bepaalt u de waarde van die zaak? Er is echter geen eenduidig antwoord. Er bestaan immers verschillende methodes om de overnamewaarde van een bedrijf te bepalen, elk met een andere uitkomst. En onder andere aannames kan één en dezelfde methode zelfs verschillende resultaten opleveren. In deze blog vindt u meer uitleg over de twee meest voorkomende waarderingsmethodes.

Lees verder

De overnameprijs van een onderneming bepalen: de DCF-methode voor u uitgelegd (met voorbeelden)

Bent u van plan om aandelen in een nv of bv te kopen of te verkopen? Dan is het belangrijk om een duidelijk zicht te krijgen op de waarde van het bedrijf. Uiteraard kunt u die waardebepaling toevertrouwen aan een specialist ter zake, maar u kunt het ook zelf al eens proberen. De DCF-methode (voluit discounted cashflow-methode) wordt beschouwd als de meest interessante waarderingsmethode om de waarde van een onderneming te bepalen omwille van de allround benadering. Hoe dat in zijn werk gaat? We leggen het voor u uit in 5 stappen.

Lees verder