Voor elk plan een professioneel krediet

Groeien is uitbreiden Bedrijf in groei Professioneel krediet – 28 februari 2017

U wilt dat de zaken blijven draaien. En als zelfstandige weet u als geen ander dat het belangrijk is om genoeg financiële ruimte te hebben. Een lening voor zelfstandigen of professioneel krediet geeft u die nodige ruimte. Om te investeren. En om te groeien.

Professionele kredieten
Meer weten? Hier ontdekt u alles over onze professionele producten en kredieten.

Maar niet alle professionele kredieten zijn het hetzelfde. Bent u toe aan een nieuwe auto? Of gaat het om nieuw materiaal? Zijn er onroerende investeringen nodig? Of hebt u extra budget nodig om te overbruggen?  AXA Bank overloopt enkele mogelijkheden. Zo kunt u weer verder.

Financiële ademruimte: capital4pro

U wilt graag een belangrijke investering doen. Net op het moment dat u voor het vakantiegeld of de eindejaarspremies van uw werknemers moet zorgen. Met het professioneel krediet capital4pro spreidt u uw kosten en hoeft u uw geldreserves niet aan te spreken.

Tip: Hebt u eerder een kleine reserve nodig van max. 5.000 euro? Vraag uw budget4pro aan.

Bij AXA Bank kunt u ook terecht voor een kaskrediet voor extra geldreserve en met bizness-fisc financiert u de voorafbetaling van uw belastingen.

Uw onroerende investering: immo4pro

Omdat het tijd is voor een nieuw interieur. Omdat u verbouwingen wilt doen. Of omdat u uitkijkt naar een nieuwe locatie om te bouwen. Met immo4pro financiert u uw professionele onroerende projecten op een soepele manier. Ook voor het beroepsgedeelte in uw privéverblijf.

Komt uw project in aanmerking? Dat ontdekt u hier.

Materiaal op maat: equipment4pro

Hebt u budget nodig voor de inrichting van uw kantoren? Voor computers en software of gereedschap en machines? Of om een overname van een  handelsfonds te financieren?

Voor deze kleinere investeringen is er equipment4pro.  Net zoals voor de aankoop van goederen met een beperkte economische levensduur.

Bedrijf op wielen: car4pro

U bent toe aan een (extra) bedrijfswagen. Om uw klanten te bezoeken. Of om materiaal te vervoeren. En of het nu een nieuwe of tweedehands auto is.  Een personenwagen of een camionette. Elk professioneel voertuig, waar u rijbewijs A of B voor nodig hebt, komt in principe in aanmerking.

Tip: Met een bestelwagen bent u al een heel eind. Maar wist u dat u met een rijbewijs B ook voor een lichte vrachtwagen kunt kiezen? Zolang die de maximale toegelaten massa van 3.500 kg niet overschrijdt, kan dat zeker een mogelijkheid zijn.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Barst uw onderneming uit haar voegen?

Hebt u te weinig ruimte voor stockage of is uw praktijkruimte is nogal krap? Tijd om uit te breiden! U kunt uw bestaande gebouw renoveren, of op zoek gaan naar een andere werkplek. Maar hebt u al nagedacht over de financiering van uw nieuwe bedrijfsruimte?

Lees verder

Slim lenen en uw onderneming laten groeien

Als zelfstandige in hart en nieren hebt u hard gewerkt om uw onderneming op te bouwen en succesvol te ontwikkelen. Maar wat als uw bedrijf stilaan uit zijn voegen barst? U hebt stockageproblemen of de werkruimte is te krap geworden. Er is misschien meer personeel in dienst? Kortom, u hebt nood aan een uitbreiding. Een uitbreiding op de actuele vestigingsplaats is niet altijd mogelijk: plaatsgebrek, regels op het vlak van ruimtelijke ordening of milieu of andere redenen kunnen dat verhinderen. Een nieuwe locatie kan dan een uitkomst bieden.

Lees verder