Voor elk plan een professioneel krediet

Groeien is uitbreiden Bedrijf in groei Professioneel krediet – 28 februari 2017

U wilt dat de zaken blijven draaien. En als zelfstandige weet u als geen ander dat het belangrijk is om genoeg financiële ruimte te hebben. Een lening voor zelfstandigen of professioneel krediet geeft u die nodige ruimte. Om te investeren. En om te groeien.

Professionele kredieten
Meer weten? Hier ontdekt u alles over onze professionele producten en kredieten.

Maar niet alle professionele kredieten zijn het hetzelfde. Bent u toe aan een nieuwe auto? Of gaat het om nieuw materiaal? Zijn er onroerende investeringen nodig? Of hebt u extra budget nodig om te overbruggen?  AXA Bank overloopt enkele mogelijkheden. Zo kunt u weer verder.

Financiële ademruimte: capital4pro

U wilt graag een belangrijke investering doen. Net op het moment dat u voor het vakantiegeld of de eindejaarspremies van uw werknemers moet zorgen. Met het professioneel krediet capital4pro spreidt u uw kosten en hoeft u uw geldreserves niet aan te spreken.

Bij AXA Bank kunt u ook terecht voor een kaskrediet voor extra geldreserve en met bizness-fisc financiert u de voorafbetaling van uw belastingen.

Uw onroerende investering: immo4pro

Omdat het tijd is voor een nieuw interieur. Omdat u verbouwingen wilt doen. Of omdat u uitkijkt naar een nieuwe locatie om te bouwen. Met immo4pro financiert u uw professionele onroerende projecten op een soepele manier. Ook voor het beroepsgedeelte in uw privéverblijf.

Komt uw project in aanmerking? Dat ontdekt u hier.

Materiaal op maat: equipment4pro

Hebt u budget nodig voor de inrichting van uw kantoren? Voor computers en software of gereedschap en machines? Of om een overname van een  handelsfonds te financieren?

Voor deze kleinere investeringen is er equipment4pro.  Net zoals voor de aankoop van goederen met een beperkte economische levensduur.

Bedrijf op wielen: car4pro

U bent toe aan een (extra) bedrijfswagen. Om uw klanten te bezoeken. Of om materiaal te vervoeren. En of het nu een nieuwe of tweedehands auto is.  Een personenwagen of een camionette. Elk professioneel voertuig, waar u rijbewijs A of B voor nodig hebt, komt in principe in aanmerking.

Tip: Met een bestelwagen bent u al een heel eind. Maar wist u dat u met een rijbewijs B ook voor een lichte vrachtwagen kunt kiezen? Zolang die de maximale toegelaten massa van 3.500 kg niet overschrijdt, kan dat zeker een mogelijkheid zijn.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Van eenmanszaak naar vennootschap: wanneer maakt u best de switch?

Als beginnende zelfstandige richtte u een eenmanszaak op. De beste keuze op dat moment: snel, eenvoudig en weinig administratie. Maar al snel begon uw onderneming te groeien, en dus ook uw winst. Wegen de voordelen van een eenmanszaak voor u dan nog op tegen de nadelen? En wanneer maakt u van uw eenmanszaak best een vennootschap? AXA Bank zocht het voor u uit!

Lees verder

Welke documenten neemt u mee voor uw kredietaanvraag?

Als zelfstandige hebt u plannen met uw onderneming. Met een financiering voor uw project hoeft u niet te wachten om uw plannen uit te voeren. Een goede voorbereiding van uw kredietaanvraag is daarom een slimme zet. Bespaar uzelf tijd en neem meteen de nodige documenten mee naar uw AXA Bankkantoor. Met deze checklist kunt u meteen aan de slag!

Lees verder