‘We willen graag betalen!’ Hoe klinkt dat in andere talen?

Betalen Reizen – 22 juli 2015

Wilt u de rekening vragen in het buitenland? Dan is het altijd leuk dat u dat kunt vertellen in de plaatselijke taal. Let wel: de juiste uitspraak moet u wel even online gaan zoeken. Of u vraagt het gewoon aan een autochtoon ter plekke.

Frans

Nous voudrions payer, s'il vous plaît.

Engels

We would like to pay, please.

Duits

Wir möchten gern bezahlen, bitte.

Spaans

Nos gustaría pagar la cuenta, por favor.

Italiaans

Il conto, per favore.

Portugees

Nós gostaríamos de pagar, por favor.

Deens

Vi vil gerne betale, tak.

Noors

Vi ønsker å betale, takk.

Zweeds

Vi skulle vilja betala, tack.

Turks

Ödeme yapmak istiyoruz lütfen.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Betalen in het buitenland? Even makkelijk als thuis.

Met veel cash geld op reis vertrekken, da’s geen goed idee. Maar wat moet u dan wel doen? Want op vakantie wilt u natuurlijk ook niet zonder geld komen te zitten. De oplossing? Verschillende betaalmiddelen meenemen! We zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gerust op reis kunt vertrekken.

Lees verder

Een complete reisverzekering zonder extra kosten

U plant een ontspannende reis om helemaal tot rust te komen. Na wat vergelijken hebt u de ideale reisbestemming gevonden, en een vliegtuigticket ernaartoe. Maar bij het boeken slaat de schrik u om het hart: stel dat ik ziek word en niet meer kan vertrekken? Of dat ik mijn reis om een andere reden wil annuleren? Toch maar doen die annulatieverzekering? Maar dat gaat natuurlijk wat kosten… of niet?

 

Lees verder

Hoe werkt betalen met uw kredietkaart?

Een kredietkaart is een handig middel om te betalen in de winkel, op restaurant, op reis … of om online een aankoop te doen, concert- of theatertickets te bestellen, of een hotel en een vlucht te boeken. Afhankelijk van het soort transactie, verloopt de betaling volgens een andere procedure. Hoe gaat betalen met uw kredietkaart juist in zijn werk?

Lees verder