Hoe online een lening op afbetaling berekenen en afsluiten?

Categorie: Online bankieren, Lenen

Bij AXA Bank kunt u eenvoudig en veilig online een simulatie maken van een lening op afbetaling en ze afsluiten via mobile banking of homebanking.

Bankiert u online bij AXA Bank?

Via mobile banking of homebanking kunt u vooraf al een simulatie maken voor uw lening op afbetaling. Zo kunt u kijken op welke looptijd u het bedrag dat u voor ogen hebt, wilt terugbetalen en of de maandelijkse afbetaling binnen uw budgettaire mogelijkheden valt.

In deze video ziet u alvast hoe dat gaat:

 

Download hier dePDF-versie.

Het voordeel van een simulatie via mobile banking of homebanking is dat het tarief rekening houdt met uw persoonlijke situatie (klantprofiel, terugbetalingscapaciteit …), terwijl dat op de website tegen het standaardtarief gebeurt.

De simulaties in mobile banking of homebanking zijn vrijblijvend en u kunt ze wanneer dan ook opnieuw raadplegen.

Bankiert u nog niet online bij AXA Bank?

Dan kunt u vooraf op de website al een simulatie maken van uw lening op afbetaling

Let wel: voor deze simulatie wordt het standaardtarief gebruikt, dat geen rekening houdt met uw persoonlijke situatie (klantprofiel, terugbetalingscapaciteit …). Het tarief van uw AXA Bankagent houdt daar wel rekening mee en kan dus afwijken van het standaardtarief.

Tijd voor persoonlijk advies? Uw AXA Bankagent is er voor u.

We beantwoorden op deze website zoveel mogelijk vragen. Vindt u toch nog geen antwoord, dan kunt u altijd terecht bij uw AXA Bankagent.

 

Vraag het aan uw AXA Bankagent