Ik heb een afspraak met mijn AXA Bankagent over een lening op afbetaling. Kan ik al iets voorbereiden?

Categorie: Lenen, Online bankieren

Bankiert u online bij AXA Bank?

Via homebanking of mobile banking kunt u vooraf al een simulatie maken voor uw lening op afbetaling. Zo kunt u kijken op welke looptijd u het bedrag dat u voor ogen hebt, wilt terugbetalen en of de maandelijkse afbetaling binnen uw budgettaire mogelijkheden valt.

Het voordeel van een simulatie via homebanking of mobile banking is dat het tarief rekening houdt met uw persoonlijke situatie (klantprofiel, terugbetalingscapaciteit …), terwijl dat op de website tegen het standaardtarief gebeurt.

De simulaties in homebanking of mobile banking zijn vrijblijvend en u kunt ze wanneer dan ook opnieuw raadplegen. U kunt de simulatie waarvoor u opteert, ook al omzetten in een aanvraag, die nog niet bindend is.

Hiervoor moet u uw gegevens vervolledigen en al een aantal documenten opladen:

  • Drie recentste loonfiches (niet van toepassing wanneer uw loon wordt gestort op een zichtrekening bij AXA Bank)
  • Voor een autolening, groene lening of renovatielening: bestelbonnen of offerte(s)
  • Aanslagbiljet (enkel voor zelfstandigen)

Zo bent u goed voorbereid op uw afspraak. Uw AXA Bankagent kan tijdens uw gesprek uw simulatie(s) of aanvraag vlot weer opnemen waardoor uw verzoek snel kan worden afgehandeld.

Meer weten over hoe u een lening op afbetaling online simuleert en aanvraagt? Bekijk het in dit filmpje.

Bankiert u nog niet online bij AXA Bank?

Dan kunt u vooraf op de website al een simulatie maken van uw lening op afbetaling. Zo kunt u kijken op welke looptijd u het bedrag dat u voor ogen hebt, wilt terugbetalen en of de maandelijkse afbetaling binnen uw budgettaire mogelijkheden valt.

Let wel: voor deze simulatie wordt het standaardtarief gebruikt, dat geen rekening houdt met uw persoonlijke situatie (klantprofiel, terugbetalingscapaciteit …). Het tarief van uw AXA Bankagent houdt daar wel rekening mee en kan dus afwijken van het standaardtarief.

Als u tijdens uw afspraak met uw AXA Bankagent beslist om de lening op afbetaling aan te vragen, zal hij/zij u om volgende documenten vragen om uw kredietaanvraag te vervolledigen:

  • Drie recentste loonfiches (niet van toepassing wanneer uw loon wordt gestort op een zichtrekening bij AXA Bank)
  • Voor een autolening, groene lening of renovatielening: bestelbonnen of offerte(s)
  • Aanslagbiljet (enkel voor zelfstandigen)

Neem deze al gerust mee naar uw afspraak, zodat uw verzoek vlot kan worden afgehandeld.

Tijd voor persoonlijk advies? Uw AXA Bankagent is er voor u.

We beantwoorden op deze website zoveel mogelijk vragen. Vindt u toch nog geen antwoord, dan kunt u altijd terecht bij uw AXA Bankagent.

 

Vraag het aan uw AXA Bankagent