Homebanking

Homebanking

Gratis bankieren via internet 24u/24 - 7d/7

Klik op de knop om uw homebankingsessie te beginnen.

Homebanking
Als u online bankiert, verwacht u een optimale gebruikservaring. We werken er continu aan om homebanking nog gebruiksvriendelijker te maken. Zodat u nog makkelijker en veiliger uw bankzaken regelt. Dit weekend voegen we weer nieuwe functionaliteiten toe. Daardoor zult u homebanking niet kunnen gebruiken van zaterdagavond 18 mei 22 uur tot zondagochtend 19 mei , minstens tot 6 uur.

Met onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Safety First

Geef nooit persoonlijke bankgegevens door per e-mail of telefoon!

Krijgt u een e-mail of SMS die eruitziet alsof die van AXA Bank komt waarin ze vragen om op een link te klikken om uw persoonlijke bankgegevens in te voeren? Dat heet phishing: ze ‘vissen’ naar uw geheime gegevens. Ga daar nooit op in!

Of krijgt u een telefoontje zogezegd van AXA Bank maar misschien ook van een webshop of een computerfirma en vragen ze naar uw elektronische handtekening aangemaakt met uw kaartlezer? Dat heet dan weer vishing en ook in dat geval geldt de gouden regel: geef nooit persoonlijke bankgegevens door en zeker nooit uw elektronische handtekening!

Krijgt u toevallig toch zo’n verdachte e-mail, SMS of een telefoontje? Blijf rustig, antwoord niet op de vragen en breng zo snel mogelijk uw AXA Bankagent op de hoogte. Rechtstreeks bellen naar het contact center van AXA Bank op +32 3 286 66 55 kan ook. Of u stuurt een mailtje naar phishing@axa.be.

Klik nooit op een link zonder te checken of die wel officieel/beveiligd is

Hackers zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om uw persoonlijke en/of bankgegevens te onderscheppen. Wees dus ook heel alert als u op het internet, bv. via Google, aan het zoeken bent.
Maak steeds gebruik van de link op onze officiële website axabank.be (https://axabank.be of https://home.axabank.be), zo bent u zeker dat uw verbinding 100% beveiligd is en dat uw gegevens beschermd zijn.

Uw kaartlezer

Gebruik uw kaartlezer enkel en alleen om aan te loggen in AXA homebanking en verrichtingen te ondertekenen. AXA Bank zal u nooit vragen om iets te ondertekenen dat u zelf niet hebt aangevraagd en dus ook nooit om persoonlijke codes door te geven via telefoon of mail!

lees onze veiligheidsvoorschriften 

Opgelet

 

Internet Explorer 6, 7 en 8 worden niet meer ondersteund
We ondersteunen de verouderde versies van de webbrowser Internet Explorer niet meer om aan te melden in homebanking. Gebruikt u toch nog een verouderde versie? Stap dan zo snel mogelijk over naar een recentere versie van Internet Explorer of een andere browser. 

Hoe kan ik de versie van mijn browser opzoeken?

 

 

Uw homebanking aanvragen?

Dat doet u hier. Eenvoudig en snel.


Online aanvragen

Een gratis bouwgids boordevol tips en advies

Bouwgids 2017

Ja, ik wil een gratis bouwgids

EEN PROBLEEM OF EEN VRAAG OVER HOMEBANKING?


Samen tegen internetfraude