Beste klant,

Alle bevoegde instanties hebben nu groen licht gegeven voor het gezamenlijke verhaal van Crelan en AXA Bank. Samen gaan wij dus de toekomst tegemoet!
AXA Bank en Crelan delen dezelfde filosofie en dezelfde manier van werken: kwalitatieve adviesverlening en bankdiensten via zelfstandige agenten die dicht bij hun klanten staan. Dankzij dit gezamenlijk verhaal zullen wij onze lokaal verankerde dienstverlening verder versterken en u nog beter kunnen begeleiden bij uw projecten.

Lees hier het persberichtPDF.

Wat betekent dat nu voor u als AXA Bankklant?

U zult hiervan in eerste instantie nog niets merken: de volledige fusie zal pas in de loop van 2024 plaatsvinden. In de komende 2 jaar zullen beide banken de integratie voorbereiden. Pas na de fusie van de twee entiteiten in 2024, zullen alle bankactiviteiten onder het Crelan-logo worden voortgezet. U wordt dan automatisch klant van de nieuwe, coöperatieve, Belgische fusiebank.

Voor u verandert er dus voorlopig niets.
U hoeft zelf helemaal niets te doen.
De komende 2 jaar blijven beide banken nog naast elkaar bestaan.
U kunt voor advies nog steeds terecht in uw vertrouwde AXA Bankagentschap.
En uw bankzaken kunt u nu gewoon verder blijven doen zoals u dat gewoon bent,
met uw kaarten, rekeningen en de digitale kanalen van AXA Bank.
Wij van onze kant, blijven ons inzetten om u de klantenservice te blijven bieden die u van ons gewoon bent!

Wij houden u op de hoogte

Wij houden u uiteraard persoonlijk op de hoogte indien er in de toekomst wijzigingen zijn die u aanbelangen.
Ook deze webpagina zullen wij in de komende 2 jaar verder aanvullen met algemene informatie over de fusie.

Iedereen bij AXA Bank en Crelan kijkt er alvast naar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn en wij danken u graag voor uw vertrouwen!

Hebt u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact te nemen met uw AXA Bankagent.

 

 

Wees alert voor phishing

Phishers zijn constant actief en maken graag gebruik van de actualiteit om hun slachtoffers om de tuin te leiden. Het nieuws van deze toekomstige fusie is nu ook actueel. Wij roepen onze klanten dan ook op om alert te zijn voor vervalste berichten en voor fraudeurs.

Bent u klant bij Crelan of AXA Bank? Deel nooit uw wachtwoorden, pin- of transactiecodes en leen nooit uw rekeningnummer of kaarten uit. Uw bank zal u nooit om persoonlijke codes vragen via eender welke weg. Naar aanleiding van deze fusie hoeft u als klant zelf geen actie te ondernemen. Twijfelt u over de echtheid van een mail, telefoonoproep, sms, brief of bericht via de sociale media afkomstig van uw bank? Ga er zeker niet op in en neem contact op met uw kantoor.