Privacyverklaring voor AXA Bank leveranciers en hun medewerkers

Terug naar Privacy

De General Data Protection Regulation (“GDPR”), ook bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”) trad in werking op 25 mei 2018. Deze Europese verordening bevordert en uniformiseert de bescherming van persoonsgegevens van natuurlijke personen.

Ook AXA Bank hecht veel belang aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring vind je dan ook meer informatie over hoe AXA Bank met jouw persoonsgegevens omgaat en welke rechten je geniet.

AXA Bank Belgium verwerkt de persoonsgegevens van uw medewerkers (contactpersonen en dienstverleners) in haar hoedanigheid van verantwoordelijke voor de verwerking. Meer bepaald gaat het om de volgende categorieën van persoonsgegevens: Naam, werkgever, professioneel telefoonnummer, professioneel e-mailadres.

AXA Bank Belgium verwerkt deze gegevens op basis van haar gerechtvaardigd belang. Deze gegevens worden verwerkt voor volgende doeleinden:

  • Sourcing activiteiten;
  • Contractuele activiteiten;
  • Contract executie activiteiten - De diensten die uw organisatie aan AXA Bank Belgium verstrekt;
  • Leveranciersbeheer, facturatie- en betalingsbeheer (via Coupa);

In het kader van deze verwerking kunnen de noodzakelijke persoonsgegevens van uw medewerkers doorgegeven worden aan de relevante subverwerker(s).

AXA Bank Belgium bewaart de persoonsgegevens niet langer dan wettelijk verplicht of dan noodzakelijk is voor het bereiken van de beoogde doelstellingen.

Uw medewerkers kunnen hun rechten zoals voorzien in de Algemene verordening Gegevensbescherming artikels 12 t.e.m. 22 uitoefenen door een e-mail met identificatiebewijs te sturen naar privacy.axa.bank@axa.be. Daarnaast kunnen zij ook steeds een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit voor de verwerking van persoonsgegevens op het volgende adres:

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
Tel. + 32 2 274 48 00 - Fax + 32 2 274 48 35
contact@apd-gba.be

Als werkgever is het uw plicht om de medewerkers waarvan de gegevens aan ons worden overgemaakt hierover te informeren en om deze privacyverklaring aan hen te bezorgen.

We behouden ons het recht voor om deze Privacyverklaring regelmatig te wijzigen, onder invloed van verschillende factoren zoals veranderende regelgeving, technische ontwikkelingen en wijzigingen van verwerkingsdoeleinden. Om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen, raden wij je aan om deze pagina regelmatig te bezoeken.

Deze Privacyverklaring werd het laatst gewijzigd op 1 december 2020.

Download Privacyverklaring voor AXA Bank leveranciers en hun medewerkersPDF.




Déclaration vie privée AXA Bank Belgium à l’attention des fournisseurs et leurs collaborateurs

Le General Data Protection Regulation (« GDPR »), également connu sous le nom de Règlement général sur la protection des données (« RGPD ») est entré en vigueur le 25 mai 2018. Ce règlement européen encourage et uniformise la protection des données à caractère personnel des personnes physiques.

AXA Banque attache elle aussi beaucoup d’importance à votre vie privée et à la protection de vos données personnelles. Aussi trouverez-vous dans cette déclaration de confidentialité de plus amples renseignements sur la manière dont AXA Banque gère vos données à caractère personnel et sur les droits dont vous bénéficiez.

AXA Banque Belgique traite les données à caractère personnel de vos collaborateurs (personnes de contact et prestataires de services) en sa qualité de responsable du traitement. Il s’agit plus précisément des catégories de données à caractère personnel suivantes : Nom, employeur, numéro de téléphone professionnel, adresse de courriel professionnelle.

AXA Banque Belgique procède au traitement de ces données sur la base de son intérêt légitime. Ces données sont traitées aux fins suivantes :

  • Activités de sourcing ;
  • Activités contractuelles ;
  • Activités d’exécution de contrats – Les services que votre organisation fournit à AXA Banque Belgique ;
  • Gestion des fournisseurs, de la facturation et des paiements (via Coupa) ;

Dans le cadre de ce traitement, les données personnelles nécessaires de vos collaborateurs peuvent être transmises au(x) sous-traitant(s) pertinent(s).

AXA Banque Belgique ne conserve pas les données à caractère personnel plus longtemps que ce qui est requis par la loi ou nécessaire pour atteindre les objectifs visés.

Vos collaborateurs peuvent exercer leurs droits conformément au Règlement général sur la protection des données, articles 12 à 22, en envoyant un courriel accompagné d’une preuve d’identité à privacy.axa.bank@axa.be. Par la suite, la personne concernée peut également introduire une réclamation auprès de l’Autorité de protection des données à l’adresse suivante :

Autorité de protection des données
Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles
Tél. : + 32 2 274 48 00 - Fax : + 32 2 274 48 35
contact@apd-gba.be

En tant qu’employeur, il vous incombe d’informer les collaborateurs

Nous nous réservons le droit de modifier régulièrement la présente déclaration de confidentialité, sous l’effet de divers facteurs tels que des changements de réglementation, des développements techniques et des modifications des finalités de traitement. Pour que vous restiez informé des éventuelles modifications, nous vous recommandons de consulter régulièrement cette page.

La présente déclaration de confidentialité a été modifiée pour la dernière fois le mardi 1er décembre 2020.

Téléchargez Déclaration vie privée AXA Bank Belgium à l’attention des fournisseurs et leurs collaborateursPDF.




Privacy notice for AXA Bank suppliers and their employees

The General Data Protection Regulation (“GDPR”) entered into force on May 25th 2018. This European regulation reinforces and harmonizes the protections of personal data of natural persons.

AXA Bank Belgium processes the personal data of your employees (contact persons and service providers) in her capacity as data controller. More specifically, the following categories of personal data are processed: Name, employer, professional telephone number, professional e-mail address.

AXA Bank Belgium processes such personal data based on her legitimate interest. These data are processed for the following purposes:

  • Sourcing Activities;
  • Contractual Activities;
  • Contract Execution activities - The services your organization provides to AXA Bank Belgium;
  • Supplier management, invoice and payments processing (via Coupa);

As part of this processing, the required personal data of your employees can be transferred to the relevant sub-processor(s).

AXA Bank Belgium shall keep the personal data for no longer than is required by law or necessary for the fulfilment of the objectives pursued.

Your employees can exercise their rights as provided in articles 12-22 of the General Data Protection Law by sending an e-mail with an identification document to privacy.axa.bank@axa.be. They can also file a complaint with the Supervisory Authority via:

Data Protection Authority
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
Tel. + 32 2 274 48 00 - Fax + 32 2 274 48 35
contact@apd-gba.be

As employer you are obliged to inform the employees whose personal data are transferred to us about this and to pass on this privacy statement to them.

We reserve the right to update this Privacy notice on a regular basis, following regulatory changes, technical developments and changes in processing purposes. We recommend to visit this webpage on a regular basis to stay informed of any changes.

This Privacy notice was last updated on December 1st 2020.

Download Privacy notice for AXA Bank suppliers and their employeesPDF.