Kopen of bouwen

Kopen of bouwen

U wilt een eenvoudig en overzichtelijk krediet?

Wij sluiten samen met u een hypothecair krediet op maat af, zonder u te overladen met veel formules en details. En daarbij zoeken we natuurlijk naar de voordeligste oplossing.

  • Flexibel: vaste of variabele rentevoet
  • Looptijd tot 30 jaar
  • Persoonlijk advies van onze ervaren AXA Bankagenten

Meer details

De aankoop of bouw van een huis is een van de grootste stappen in uw leven. Vooral wanneer het uw eerste keer is, kan de hoeveelheid aan keuzes u overweldigen. Daarom houden wij ons aanbod eenvoudig en overzichtelijk. Bovendien zal uw AXA Bankagent u van a tot z begeleiden.

Rentevoet
Vaste rentevoet  eenvoud en zekerheid
Variabele rentevoet inspelen op marktevoluties

Maandelijkse afbetaling
Vast bedrag

U betaalt elke maand een vast bedrag dat bestaat uit kapitaal en interesten. Uw maandelijkse afbetaling verandert alleen als u een variabele rentevoet hebt gekozen en de rentevoet wordt aangepast. Voordeel: uw maandlast is in het begin kleiner dan bij een dalende formule.

Dalend bedrag

U betaalt elke maand een vast gedeelte kapitaal en een gedeelte interesten. Het bedrag van de interesten wordt elke maand kleiner omdat het wordt berekend op het kapitaal dat nog moet worden terugbetaald. Voordeel: u betaalt uw kapitaal sneller terug en uiteindelijk minder interesten.

Aanvullende diensten
Verzeker uw nieuwe thuis van bij de start
woonverzekering*

Bescherm uw nabestaanden bij tegenslagen

schuldsaldoverzekering*
Bouwen of verbouwen? Laat uw droom geen nachtmerrie worden.
Verzekering Alle Bouwplaatsrisico's
(*) De verzekeringen die op deze website worden voorgesteld, behoren tot het productgamma van AXA Belgium, verzekeringsmaatschappij van de AXA Groep. Zij worden aangeboden door en kunnen worden aangeschaft via de vermelde tussenpersoon in zijn hoedanigheid van verzekeringsmakelaar.
Kies de juiste basis voor uw bankzaken
zichtrekening
Uw bankproducten centraliseren bij één bank helpt u om gemakkelijk het overzicht te behouden. Daarnaast geeft het ons ook een duidelijker beeld van uw situatie, waardoor we u nog beter kunnen adviseren. Aarzel daarom niet om gebruik te maken van de gratis bankoverstapdienst.
Goed om weten
Welke documenten hebt u nodig voor een krediet?
Identiteitsbewijs
Bewijs van inkomen: drie laatste loonfiches (voor zelfstandigen het aanslagbiljet of een bewijs belastbaar inkomen hoofdberoep)
Ondertekende offertes, facturen, overeenkomsten,...

Bekijk de voorwaarden en tarieven

Naast de simulatie van een hypothecaire lening kunt u alle voorwaarden en tarieven hier bekijken. Kom gerust ook eens praten met uw AXA Bankagent.

Voorwaarden en tarieven hypothecaire leningPDF

Let op, geld lenen kost ook geld