”Onze jarenlange ervaring met het enthousiasme van een jong team zorgt voor een dynamische koers.”

Tips voor en door vrije beroepen

Professionele klant in de kijker

Wat is het geheim van succesvol ondernemen? Klik op de video en maak kennis met het team van de Oogartsenpraktijk in Lier.

Een team van oogartsen op een boot?

Een team oogartsen huist nu al 1 jaar in een gloednieuw gebouw dat geïnspireerd is op het model van een boot. Ondertussen wordt de oogartsenpratijk in Lier ook zo genoemd. Het verschil met andere praktijken? “Dat we een team van 12 specialisten samengesteld hebben”, zegt dr. Dieltiëns. “Elke arts is naast algemene oogheelkunde gespecialiseerd in de meest voorkomende ziektebeelden. Ook kozen we voor de combinatie van de voordelen van een praktijk met die van een ziekenhuis. We hebben naast onderzoeksruimtes ook een operatiekamer. En we zijn vlot bereikbaar, ook voor wie met het openbaar vervoer komt.”

Je bank. Onmisbare schakel.

“Een spiksplinternieuw gebouw, plus al die medische apparatuur? Dat vraagt om zeer grote investeringen. Gelukkig heeft AXA Bank daar een goed zicht op. Want je bankier is en blijft een onmisbare schakel en adviseur tijdens je parkoer. Onze AXA Bankagent is net als ons een zelfstandige ondernemer en kan je in elke fase gericht advies geven.”

“Je bankier is en blijft een onmisbare schakel en adviseur. Onze AXA Bankagent is net als ons zelfstandig ondernemer en kan je gericht advies geven in elke fase.”

Dr. May Dieltiëns van de Oogartsenpraktijk

Volg de Oogartsenpraktijk

Oplossing voor cash geld

“Iedereen kan oogklachten krijgen. Maar de meerderheid van onze cliënten zijn ouderen. Zij betalen nog vaak en het liefst met cash. Logisch, maar niet zo evident om die service aan te kunnen bieden aan je cliënten. AXA Bank blijkt één van de banken te zijn, waar je nog met cash geld terecht kan.”

Kwaliteit verkoopt zichzelf

“Schat de omzet van het eerste jaar niet te rooskleurig in. Zelfs als je alles perfect voorbereidt en opvolgt, is er tijd nodig om naam te maken voor je volle vaart gaat. Laat je hierdoor niet ontgoochelen. En zorg voor een financiële buffer, om die periode door te komen. Want het begin is een slechts een fase: kwaliteit verkoopt zichzelf.”

Tip van de AXA Bankagent

Bent u ook aan extra budget toe? AXA Bank helpt u daarbij en zoekt naar oplossingen die bij uw bedrijf passen. Net zoals dat voor een oogartsenpraktijk kan, doen we dat ook graag voor u.