Start2bank spaar fidelity

Start2bank spaar fidelity

De spaarrekening van AXA Bank met een hogere getrouwheidspremie

Een ideale gereglementeerde spaarrekening om uw toekomstplannen te realiseren. Geschikt voor geld dat u niet direct weer nodig hebt. De hogere getrouwheidspremie is van toepassing op kapitaal dat minstens 12 maanden op de rekening blijft staan.

  • Basisrente: 0,01% op jaarbasis
  • Getrouwheidspremie: 0,20% op jaarbasis
  • Fiscaal voordelig
  • Gratis openen en online beheren
  • Gratis online rekeninguittreksels

Meer details

Sparen vormt de basis voor een comfortabele toekomst. U kunt dankzij spaargeld onverwachte kosten het hoofd bieden, sparen voor uw pensioen of gewoonweg voor de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen. De st@rt2bank spaar fidelity is een geschikte gereglementeerde spaarrekening als u wilt sparen tot maximum 1 miljoen euro en het geld minstens 12 maanden laat staan.

Lees het document essentiële spaardersinformatiePDF voor u deze spaarrekening opent bij AXA Bank.
Hoe een st@rt2bank spaar fidelity openen?
Simpel! Open nu online en gratis uw st@rt2bank rekening. Of ga even langs bij uw AXA Bankagent. De keuze is aan u.
Welke fiscale voordelen biedt een gereglementeerde spaarrekening?
Een eerste schijf van de interesten wordt vrijgesteld van roerende voorheffing bij natuurlijke personen met een verblijfplaats in België. Op interesten boven deze schijf geldt een roerende voorheffing van 15%. Bij niet-gereglementeerde spaarrekeningen is de roerende voorheffing 30%, dus u profiteert twee keer van een fiscaal voordeel.
Vrijstelling van roerende voorheffing
Voor alleenstaanden tot 1.880 euro
Gehuwden en wettelijk samenwonenden tot 3.760 euro
HOE VEILIG IS EEN SPAARREKENING?
De bedragen die u stort op uw spaarrekeningen worden tot 100.000 euro per persoon beschermd door het Belgische depositogarantiestelsel. Bij faillissement of risico op faillissement van de financiële instelling loopt u het risico uw spaargeld boven dat beschermde maximumbedrag te verliezen. Het kan ook dat u wordt onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen (bail-in) van uw spaargeld boven die beschermde 100.000 euro.
Goed om te weten
Deze gereglementeerde spaarrekening zonder vaste looptijd wordt aangeboden door AXA Bank, een Belgische financiële instelling. De rentevoeten op deze rekening gelden vanaf 1 maart 2017 en kunnen op elk ogenblik worden herzien. We publiceren elke wijziging op deze website en vermelden die op de rekeninguittreksels. Een rekening openen of afsluiten kan op elk moment.

Meer informatie over de werking van de rekening, de tarieven en de contractuele voorwaarden leest u in de tarieflijst sparen en het reglement st@rt2bank spaarrekeningen.

Tarieflijst sparenPDF
Reglement st@rt2bank spaarrekeningenPDF
KLACHTENBEHANDELING EN BEMIDDELING
Interne klachtendienst Customer Relations AXA Bank
B21/494
Grotesteenweg 214
2600 Berchem
Bemiddeling Ombudsman in financiële geschillen
North Gate II
Koning Albert II laan 8
1000 Brussel
E-mail : Ombudsman@Ombudsfin.be
Let wel, de ombudsman bij financiële geschillen komt pas tussen nadat de klacht eerst behandeld is door de interne klachtenbehandelingsdienst.
Waarom de combinatie met een st@rt2bank spaarrekening zo interessant is
Zowel de st@rt2bank spaarrekening als de st@rt2bank spaar fidelity zijn gratis. Zo kunt u heel gemakkelijk de twee spaarrekeningen combineren. Bij de st@rt2bank spaarrekening krijgt u een hogere basisrente, ideaal voor geld dat u op elk moment moet kunnen opvragen. Bij de st@rt2bank spaar fidelity krijgt u een hogere getrouwheidspremie, ideaal voor kapitaal dat u minstens 12 maanden laat staan.

De st@rt2bank spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening met een basisrente van 0,05% en een getrouwheidspremie van 0,10%, allebei op jaarbasis. Alle andere kenmerken zijn dezelfde als die van de st@rt2bank spaarrekening en vindt u op deze pagina. Lees het document essentiële spaardersinformatiePDF voor u de rekening opent.
Aanvullende diensten
De uitvalsbasis van uw activiteiten bij AXA Bank st@rt2bank zichtrekening
Een goede combinatie met de st@rt2bank spaarrekening aanvullende spaarformules
Stel uw toekomst veilig en geniet nu al fiscale voordelen pensioensparen
Automatiseer het groeien van uw spaarboekje automatisch sparen
Uw bankproducten centraliseren bij één bank helpt u om gemakkelijk het overzicht te behouden. Daarnaast geeft het ons ook een duidelijker beeld van uw situatie, waardoor we u nog beter kunnen adviseren. Daarom bieden we u de producten hierboven aan.

St@rt2bank nu aanvragen

AXA respecteert uw privacy

De mobiele applicatie van AXA Bank

Bankieren vanuit uw luie zetel?
Of onderweg?
Bij AXA Bank kan het met
mobile banking.

Ontdek de mobile app

St@rt2bank is zoveel meer dan een spaarrekening

Zo is er ook de gratis st@rt2bank zichtrekening: daarmee beheert u uw dagelijkse inkomsten en uitgaven, online, met selfservice en mobile banking.

Ontdek nu de zichtrekening

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan