Alles wat u moet weten over dagelijks bankieren.

Betalen

Alles wat u moet weten over dagelijks bankieren.

Een kopje koffie? Bip, bip, bip en het is gepiept

Contactloos betalen

Uw leven gemakkelijker maken? Voortaan uw kleine aankopen - een koffie, een broodje, een treinkaartje - in een handomdraai zonder pincode met uw bankkaart betalen?

Dat kan met de nieuwe contactloze debetkaarten van AXA Bank.

Meer weten

Online en overal bankieren

De wereld is een digitaal dorp geworden. Werkelijk alles gebeurt tegenwoordig online. Dus ook bankieren. Bij AXA Bank kun je homebanken op pc en mobile banken op smartphones en tablets dat het een lieve lust is. Zo hou je je bankzaken minuut na minuut in de hand, waar je ook bent. Natuurlijk komt een of andere kredietkaart ook altijd van pas als je de wereld gaat ontdekken, net over de grens of aan de andere kant van de wereld. En die reis, die boek en betaal je natuurlijk ook online.

Betalen van dag tot dag

PSD2? Da’s makkelijk en veilig betalen!

PSD2? Da’s makkelijk en veilig betalen!

De technologie kent een enorme evolutie en de consumenten gedragen zich er ook naar. Ook de betaalmarkt gaat mee met zijn tijd. PSD2 is een nieuwe Europese richtlijn die in België begin augustus 2018 in voege is getreden. Ze zorgt voor een omkadering van al deze evoluties. En de consument zal er wel bij waren. Waarover gaat het juist en wat verandert er voor u?

Meer weten

Alles voor uw dagelijkse bankzaken

Of je nu nog best jong bent of al een twintiger of dertiger, bankieren doe je echt wel elke dag. Een etentje met vrienden of een rondje geven op café? Dan betaal je met je bankkaart of kredietkaart. Het geld dat je binnenhaalt met je weekendjob of je eerste echte baan sparen voor je eerste huurappartement of een nieuwe auto? Dan heb je een spaarrekening nodig. Gewoon, eenvoudige en duidelijke dingen om elke dag te bankieren, dat biedt AXA Bank je voor weinig of geen geld. Da’s simpel.

De rekening? Die is voor uw smartphone!

De rekening? Die is voor uw smartphone!

Geen cash op zak? Geen probleem, de rekening, de parking of de boodschappen betaalt u gewoon met uw smartphone. Makkelijk, snel én veilig!
Gewoon even de Bancontact-app downloaden en u hebt geen geld of bankkaart meer nodig om te betalen: dat doet u met uw gsm! En voor bedragen onder 25 euro zelfs zonder pincode.

Ontdek hoe het werkt.

Download de Bancontact-app