happy you

happy you

exclusieve voordelen voor graag geziene klanten

Al te vaak vindt men het niet meer dan normaal dat u ergens klant bent. Bij AXA Bank bekijken we dat anders: wij waarderen onze goede klanten en wensen dat ook te tonen. 

Met het voordelenprogramma happy you, voorbehouden voor onze beste spaar- en beleggingsklanten, en deze webpagina, exclusief voor happy you klanten. Sla ze dus zeker op in uw favorieten.

De happy you voordelen voor 2018

  • Korting op de instapkosten bij intekening op de deelnemende AXA fondsen in het aanbod van AXA Bank.
  • Een goedkope effectenrekening.
  • Een happy you tarief voor woonleningen, ook geldig voor uw kinderen.

Voordeel 1:
korting op de instapkosten bij intekening op de deelnemende AXA fondsen in het aanbod van AXA Bank

beleggen

Per schijf van 10.000 euro die u in één keer belegt via uw AXA Bankagent in één van de deelnemende producten, krijgt u een vermindering van de instapkosten met 0,5%. Dat komt neer op een bedrag van 50 euro. Het maximumvoordeel voor heel het jaar 2018 bedraagt 250 euro.

Het voordeel wordt toegekend bij intekeningen vanaf 1 maart 2018 op compartimenten of subfondsen van AXA World Funds, AXA Rosenberg, AXA Belgium Fund en AXA IM World Access Vehicle.

Dit voordeel kan niet worden gecumuleerd met andere voordelen op fondsen.

Voordeel 2:
een goedkopere effectenrekening

effectenrekening

Als happy you klant geniet u een voordelig tarief op de eventuele bewaarlonen die u in 2018 betaalt voor uw effectenrekening(en) bij AXA Bank:

  • AXA beleggingsproducten in bewaring geven is altijd gratis.
  • U betaalt slechts 8 euro per lijn (excl. btw) voor niet AXA producten, dat is een korting van 20% op het standaardtarief.
  • Bovendien kunnen de kosten per effectenrekening voor het jaar 2018 nooit hoger oplopen dan 80 euro (excl. btw).
  • Concreet: doorheen het jaar wordt het normale tarief in rekening gebracht, maar begin 2019 krijgt u van ons het verschil terugbetaald.

Voordeel 3:
een happy you tarief voor woonleningen, ook geldig voor uw kinderen

woonlening

Droomt u van een eigen huis of een buitenverblijf? Of wenst u grondig te renoveren nu de kinderen het huis uit zijn? Wil één van uw kinderen een stekje voor zichzelf?

Klop dan zeker aan bij uw AXA Bankagent, want hij biedt u én uw kinderen in 2018 uitzonderlijke happy you voorwaarden aan voor een woonlening.

De woonlening is een hypothecair krediet met een onroerende bestemming.

Meer weten over happy you ?

Wilt u meer weten over de exclusieve voordelen en wat ze voor u persoonlijk inhouden? Uw AXA Bankagent staat u graag te woord.

Maak vrijblijvend een afspraak