happy you

happy you

exclusieve voordelen voor graag geziene klanten

Al te vaak vindt men het niet meer dan normaal dat u ergens klant bent. Bij AXA Bank bekijken we dat anders: wij waarderen onze goede klanten en wensen dat ook te tonen. 

Met het voordelenprogramma happy you, voorbehouden voor onze beste spaar- en beleggingsklanten, en deze webpagina, exclusief voor happy you klanten. Sla ze dus zeker op in uw favorieten.

De happy you voordelen voor 2017

 • Korting op de instapkosten bij intekening op de deelnemende AXA fondsen en de notes in het aanbod van AXA Bank.
 • Een goedkope effectenrekening.
 • Een happy you tarief voor woonleningen, ook geldig voor uw kinderen. Tijdelijk aanbod: geen dossierkosten voor ‘groene’ woonleningen.

Voordeel 1:
korting op de instapkosten bij intekening op de deelnemende AXA fondsen en de notes in het aanbod van AXA BankPer schijf van 10.000 euro die u in één keer belegt via uw AXA Bankagent in één van de deelnemende producten, krijgt u een vermindering van de instapkosten met 0,5%. Dat komt neer op een bedrag van 50 euro. Het maximumvoordeel voor heel het jaar 2017 en per product bedraagt 250 euro, of 500 euro voor alle producten samen.

Het voordeel wordt toegekend bij intekeningen vanaf 1 maart 2016 op de volgende producten:         

 • compartimenten of subfondsen van AXA World Funds, AXA World Funds II, AXA Rosenberg, AXA Belgium Fund en AXA IM World Access Vehicle
 • notes uitgegeven door AXA Belgium Finance (NL)

  Voordeel 2:
  een goedkopere effectenrekening

  effectenrekening

  Als happy you klant geniet u een voordelig tarief op de eventuele bewaarlonen die u in 2017 betaalt voor uw effectenrekening(en) bij AXA Bank:

  • AXA beleggingsproducten in bewaring geven is altijd gratis.
  • U betaalt slechts 8 euro per lijn (excl. btw) voor niet AXA producten, dat is een korting van 20% op het standaardtarief.
  • Bovendien kunnen de kosten per effectenrekening voor het jaar 2017 nooit hoger oplopen dan 80 euro (excl. btw).
  • Concreet: doorheen het jaar wordt het normale tarief in rekening gebracht, maar begin 2018 krijgt u van ons het verschil terugbetaald.

  Voordeel 3:
  een happy you tarief voor woonleningen, ook geldig voor uw kinderen

  woonlening

  Droomt u van een eigen huis of een buitenverblijf? Of wenst u grondig te renoveren nu de kinderen het huis uit zijn? Wil één van uw kinderen een stekje voor zichzelf?

  Klop dan zeker aan bij uw AXA Bankagent, want hij biedt u én uw kinderen in 2017 uitzonderlijke happy you voorwaarden aan voor een woonlening.

   

  Tijdelijk aanbod: geen dossierkosten voor ‘groene’ woonleningen

  Hebt u ecovriendelijke bouw- of verbouwplannen? Dan betaalt u nu bij AXA Bank geen dossierkosten (normaal: 450 euro) op uw woonlening.

  Batibouw-actie tot 30 april, enkel geldig voor nieuwe kredieten en niet voor herfinancieringen. Voorwaarden: zie axabank.be/actiebatibouw2017.

  De woonlening is een hypothecair krediet met een onroerende bestemming.

  Meer weten over happy you ?

  Wilt u meer weten over de exclusieve voordelen en wat ze voor u persoonlijk inhouden? Uw AXA Bankagent staat u graag te woord.

  Maak vrijblijvend een afspraak

  AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

  Cookies toestaan