MasterCard Business

Een kredietkaart verbonden aan uw zichtrekening

Met uw MasterCard Business betaalt u niet alleen makkelijk uw aankopen wereldwijd en online. U geniet ook een gratis bijstandsverzekering.

 • Uitstel van betaling
 • Hoge uitgavelimiet
 • Gratis bijstandsverzekering
 • Maandelijkse kijk op uw uitgaven
 • Veilig en snel betalen in handelszaken en online

Meer details

​Nu kopen en tot 1 maand later betalen, zonder debetrente. Aanpasbaar aan uw noden. Standaard kunt u per maand tot 2.500 euro uitgeven. Gratis bijstandsverzekering is bij ziekte of verwonding op reis (repatriëring, familiehulp). Om een beroep te doen op deze dienst volstaat het te bellen naar +32 2 550 04 00 (24 uur per dag). Verzekeraar: Interpartner Assistance nv.

Kenmerken

Welke mogelijkheden heb ik met een MasterCard Business?

 • Veilig en snel betalen in handelszaken en via internet, geen transactiekosten
 • Geldopnemingen aan automaten en bij aangesloten wisselagentschappen
 • Regelmatige facturen domiciliëren en betalen met uw MasterCard Business. 

Gebruikslimiet

Voor uw veiligheid en comfort wordt de maandelijkse uitgavenlimiet van uw kaart vooraf met u afgesproken in functie van uw noden en financiële situatie. Standaard hanteren wij een uitgavenlimiet van 2.500 euro. U kunt tijdelijk een verhoging of verlaging aanvragen zodra u uw kaart in gebruik neemt. Dit is vooral nuttig als u bijvoorbeeld een belangrijke aankoop doet of een grote reis plant.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

U behoudt het overzicht op uw uitgaven

U ontvangt maandelijks uw uitgavenstaat per post. Zo ziet u in een oogopslag wat u die maand hebt uitgegeven. Het bedrag wordt daarna van uw zichtrekening gedebiteerd, zonder extra kosten.

Limieten voor geldopnemingen en uitgaven met de MasterCard Business

 • Geld opnemen: maximum 600 euro / 4 dagen.
 • Aankoop: standaard maximum 2.500 euro / maand (aanpasbaar indien gewenst).

Kosten en tarieven

​Voor uw MasterCard Business betaalt u een vast jaarlijks bedrag: 52 euro per jaar.

Veiligheid

​Uw kredietkaart is voorzien van een chip met pincode. In Europa hebt u steeds vaker uw code nodig om uw betaling te bevestigen. Enkel een handtekening plaatsen wordt steeds minder gebruikelijk.

Veilig met mijn kredietkaart omgaan

Bij verlies, diefstal of enig ander voorval met uw kredietkaart belt u onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 70 344 344 om uw kaart te laten blokkeren. Uw nieuwe kaart wordt automatisch aangemaakt. U krijgt bericht zodra u die mag komen afhalen.

Enkele tips

 • Klopt er iets niet op uw uitgavenstaten? Verwittig ons meteen. Indien u onterechte transacties met uw kaart vaststelt, bel dan onmiddellijk Card Stop om uw kaart te laten blokkeren.
 • Gebruik altijd de recentste versie van uw browser en een up-to-date antivirusprogramma.
 • Reageer nooit zomaar op een e-mail. Het zou immers een vorm van ‘phishing’ kunnen zijn. Dan ontvangt u een e-mail, klaarblijkelijk van een betrouwbare afzender. In werkelijkheid is de e-mail vervalst en met kwaad opzet verstuurd. In de e-mail zit meestal een link. Klik er nooit op en verwijder de e-mail zo snel mogelijk! Wanneer u twijfelt, bel dan eerst het Contact Center op het nummer +32 3 286 66 55.

Meer tips en andere belangrijke voorzorgsmaatregelen voor een veilig gebruik van uw kaart vindt u in het dossier Veilig zelf bankieren.

Betalen op internet

Dankzij 3D-Secure betaalt u vlot en veilig online.

Belangrijke documenten en informatie

Alle kosten verbonden aan het gebruik van de Business MasterCard en alle bijproducten vindt u in de tarieflijst betalingsverkeer voor zelfstandigen en ondernemingen.

Meer informatie over deze kredietkaart, de betalingstransacties die u uitvoert met de kaart, de contractuele voorwaarden en uw rechten en plichten als gebruiker van de kaart leest u in het reglement kredietkaarten.

Tarieflijst betalingsverkeerPDF

Reglement kredietkaartenPDF

AXA gebruikt cookies om een vlotter bezoek aan de website mogelijk te maken. Meer informatie?

Cookies toestaan