• Hoge uitgavenlimiet
  • Uitstel van betaling, met afrekening op het einde van de maand
  • Uitgaven online opvolgen
  • Contactloos betalen, naar keuze
  • Pincode naar keuze en kaart thuis geleverd

Meer details

Nu kopen en tot 1 maand later betalen, zonder debetrente. Standaard kunt u per maand tot 2.500 euro uitgeven. Andere uitgavenlimieten mogelijk op aanvraag. Uw uitgaven zijn makkelijk op te volgen via mobile banking of homebanking.

U kunt het gebruik van uw kredietkaart Visa4pro beperken tot Europa, blokkeren voor internetbetalingen of contactloos betalen via mobile banking, homebanking of bij ons, in het kantoor.

Kenmerken

Welke mogelijkheden heb ik met een kredietkaart Visa4pro?

  • Veilig en makkelijk betalen in handelszaken en via internet, zonder transactiekosten
  • Contactloos betalen mogelijk
  • Geldopnemingen aan automaten en bij aangesloten wisselagentschappen
  • Regelmatige facturen domiciliëren en betalen. 

Gebruikslimieten

Voor uw veiligheid en comfort wordt de maandelijkse uitgavenlimiet van uw kredietkaart vooraf met u afgesproken, rekening houdend met uw noden en financiële situatie. U kunt tijdelijk een verhoging of verlaging aanvragen zodra u uw kredietkaart in gebruik neemt. Dit is vooral nuttig als u bijvoorbeeld een belangrijke aankoop doet of een grote reis plant.

  • Geld opnemen: maximum 600 euro / 4 dagen.
  • Aankoop: standaard maximum 2.500 euro / maand (aanpasbaar indien gewenst).

U behoudt het overzicht op uw uitgaven

Uw uitgaven online opvolgen kan heel gemakkelijk via mobile banking of homebanking, waar en wanneer u dat wenst.

Maandelijks ontvangt u uw uitgavenstaat per post of digitaal, in de mobile app of in homebanking. Activeer ze via de ‘Instellingen’ van uw Visa4pro. Zo ziet u in een oogopslag wat u die maand hebt uitgegeven. Het bedrag wordt op het einde van elke maand van uw handelsrekening account4pro gedebiteerd, zonder extra kosten.

Indien u onterechte transacties vaststelt, bij verlies, diefstal of enig ander voorval met uw kredietkaart, belt u onmiddellijk Card Stop op +32 (0)78 170 170 om uw kaart te laten blokkeren.

Kosten en tarieven

Voor uw kredietkaart Visa4pro betaalt u een vast jaarlijks bedrag: 24 euro per jaar.

Belangrijke documenten en informatie

Alle kosten verbonden aan het gebruik van de kredietkaart Visa4pro vindt u in de tarieflijst betalingsverkeerPDF voor zelfstandigen en ondernemingen.

Meer informatie over deze kredietkaart, de betalingstransacties die u uitvoert met de kredietkaart, de contractuele voorwaarden en uw rechten en plichten als gebruiker van de kredietkaart leest u in het reglement kredietkaartenPDF

Belangrijke voorzorgsmaatregelen voor een veilig gebruik van uw kredietkaart vindt u in het dossier Veilig bankieren.