• Betaalbaar en flexibel
  • Soepel en eenvoudig
  • Enkel interesten op opgenomen bedrag

Meer details

​Met deze kredietlijn die aan uw handelsrekening is gekoppeld, kunt u vlot de periode tussen uitgaven en inkomsten overbruggen en hebt u nooit cashflowproblemen. Eens dit krediet is toegekend, blijft het zo lang beschikbaar als u wenst. U kunt vrij geld opnemen, zonder formaliteiten. De interest die u betaalt, wordt op het einde van elk kwartaal berekend op basis van het werkelijk opgenomen bedrag.

Kenmerken

 

Permanente geldreserve

Met deze kredietlijn kunt u zonder formaliteiten en voor een onbepaalde periode onder nul gaan op uw handelsrekening. Het is dus een soepele financieringsmethode op korte termijn.

Bedrag

Het minimumbedrag van een kredietlijn is 5.000 euro.

KASKREDIET

DOEL

Opvangen van wisselende behoeften aan bedrijfskapitaal

Opvangen van rentabiliteitstekorten

Creëren van een werkkapitaal

BUDGET

Vanaf  5.000 euro

 

Looptijd

Het kaskrediet heeft een onbepaalde looptijd. We kunnen de kredietlijn altijd opschorten of intrekken met een opzegtermijn van 30 dagen. In dringende gevallen kunnen we het krediet onmiddellijk stopzetten (zonder opzegperiode).

Tarief

Op maat van uw persoonlijke situatie. We maken graag een berekening voor u. Contacteer uw AXA Bankagent voor een afspraak.

Het tarief is variabel en volgt de marktschommelingen. 

Belangrijke documenten en informatie

De Technische FichePDF over het kaskrediet kunt u hier raadplegen.

Welke documenten neemt u mee voor uw kredietaanvraag? Raadpleeg hier onze checklist.

Ook voor kleinere, onverwachte uitgaven is het mogelijk om een geldreserve aan te houden bij AXA Bank. Met de Budget4Pro kredietlijn kunt u tot 5.000 EUR tijdelijke kastekorten opvangen. Dit houdt in dat u bij onvoorziene uitgaven even onder nul kunt gaan op uw professionele zichtrekening. De terugbetaling van de opgenomen fondsen gebeurt trimestrieel tegen de overeengekomen rentevoet. Download hier de productfichePDF.