U bent op zoek naar een eenvoudige en toch complete en exclusieve oplossing voor uw vermogen, vanaf 100.000 euro? Een ervaren fondsbeheerder zet uw kapitaal aan het werk en spoort voortdurend alle opportuniteiten voor u op.

Het grote voordeel van beleggen in Delegio Privilege Service? U leunt achterover terwijl uw geld aan het werk wordt gezet door onze professionals.


Exclusieve begeleiding

Uw AXA Bankagent begeleidt u naar een fonds op maat van u en uw onderneming.

Hij nodigt u minstens één keer per jaar uit voor een opvolgingsgesprek om samen na te gaan of uw beleggingsportefeuille nog in lijn is met uw wensen.

 

Comfortabele oplossing

Met één fonds belegt u in een gediversifieerde portefeuille, exclusief geselecteerd voor het Delegio Privilege-gamma.

Dankzij het dagelijkse beheer door experts mist u geen opportuniteiten. U bent op elk moment belegd volgens de gekozen strategie die varieert van voorzichtig over neutraal tot gedurfd.

 

Exclusieve diensten

Gratis: basisanalyse voor de successie. Op aanvraag: diepgaand advies over de financiële planning van uw vennootschap (fiscaliteit, aankoop vastgoed, nalatenschap, …).

Extra inkomen uit uw beleggingen.

Elke 3 maanden een uitgebreide rapportering.

Zet de eerste stap en vraag vrijblijvend raad.

Exclusieve begeleiding

Uw bankagent die ook ondernemer is net als u, kent uw bezorgdheden en bedenkingen:

 • Moet ik investeren in onroerend goed of in financiële producten?
 • Mag ik beleggen met mijn vennootschap?
 • Hoe zit het met de fiscaliteit van beleggen met mijn vennootschap?
 • Kan ik het geld dat ik heb belegd opnemen wanneer ik wil?
 • Wanneer kan beleggen met de vennootschap interessanter zijn dan privé?

Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoordt hij uw vragen en adviseert hij u in de keuze van het profielfonds op uw maat uit het Delegio Privilege-gamma, dat exclusief in België beschikbaar is via AXA Bank.


Hij legt u ook in alle transparantie uit welke risico’s, belastingen en kosten er samengaan met beleggen, welke beleggingstermijnen u kunt kiezen, welke potentiële opbrengst u kunt verwachten, enz.


Ook wanneer u aan het beleggen bent, blijft uw bankagent u begeleiden, op elk moment. Hij nodigt u minstens één keer per jaar uit voor een opvolgingsgesprek. En zijn er liquiditeitsoverschotten? Dan nodigt hij u uit voor een gesprek om alle opties te bespreken. En bent u op zoek naar advies over fiscaliteit, aankoop van vastgoed, nalatenschap, …? Dan brengt uw bankagent u in contact met externe specialisten.

Tip: het is nuttig om uw vragen te bespreken met uw boekhouder of om samen op gesprek te gaan bij uw bankagent.

Comfortabele oplossing

Met één fonds uit het Delegio Privilege-gamma, belegt u in een reeks zorgvuldig geselecteerde aandelen en obligaties. De fondsbeheerder zorgt ervoor dat het fonds steeds belegd is volgens het gekozen risiconiveau en dat er niet meer risico wordt genomen, dan u hebt aangegeven.

U hebt contact met uw bankagent om het fonds te kiezen dat best bij u past, maar achter de schermen werken ervaren fondsbeheerders voor u.


modelportefeuille

UNIEKE SELECTIE VAN

AANDELEN EN OBLIGATIES

 

 

De experts van AXA Investment Managers selecteren en beleggen rechtstreeks in aandelen en obligaties. Zij vormen de kern of ongeveer 80% van het fonds. Om de spreiding verder te optimaliseren, wordt de overige 20% belegd in vastgoed en infrastructuur via trackers.

meer info
luisteren

VOOR ELK TYPE KLANT

EEN AANGEPASTE STRATEGIE

 

 

Of u nu veel risico’s wilt nemen en de nadruk op rendement of u bent wat voorzichtiger, we hebben voor elk type klant een aangepaste strategie.

meer info
analyse

DE FONDSBEHEERDERS

DOEN HET WERK VOOR U

 

 

De beheerders van AXA Investment Managers die deze fondsen beheren, zitten in de top 30 van de wereldranglijst van fondsbeheerders. Ze bestaat uit een team van portefeuillebeheerders met gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in vermogensbeheer.

meer info
Exclusieve diensten
 1. Gratis successiescan om de successierechten te kennen
 2. Advies van externe specialisten tegen een voorkeurstarief
  • Fiscaal advies om na te gaan of alle fiscale mogelijkheden optimaal benut worden of u wenst een tweede mening
  • Advies in het kader van de aankoop van vastgoed
  • Optimalisatie bezoldigingstechnieken
  • Ondersteuning bij aan- en verkoop van bedrijven
  • Advies over successie voor familiale vennootschappen
 3. Met Delegio Privilege Service kunt u uw fonds ook gebruiken als eventuele garantie voor een professioneel krediet.
 4. Een extra inkomen uit uw fonds.
 5. U ontvangt elke 3 maanden een gedetailleerd verslag van de acties die de fondsbeheerders hebben genomen om ervoor te zorgen dat u geen opportuniteiten mist en u op elk moment belegt volgens de gekozen strategie. U kunt ook zelf makkelijk op elk moment de stand van uw effectenrekening volgen op uw smartphone, tablet en pc via mobile banking en homebanking.
Kosten en risico’s van beleggen

Wat zijn de kosten?

In tegenstelling tot ‘gewoon beleggen’, betaalt u voor het aanbod van Delegio geen instapkosten en geen bewaarkosten. De servicekosten per kwartaal om van de diensten van Delegio te kunnen genieten, bedragen 0,46% exclusief btw van uw belegd vermogen, met een minimum van 100.000 euro belegd vermogen.


Wat zijn de risico’s?

Beleggen biedt een hoger potentieel rendement dan sparen. Vooral op de lange termijn. Maar beleggen houdt ook kosten, belastingen en risico's in. In sommige gevallen loopt u het risico uw belegging geheel of gedeeltelijk te verliezen. Maar u staat er niet alleen voor.

Uw bankagent geeft uitleg en helpt u om te beleggen volgens deze gouden regels:

 • een spaarreserve voor moeilijke tijden;
 • spreiding;
 • lange termijn;
 • met vertrouwen in onze experts.

91% van onze professionele klanten

geeft aan zeer tevreden te zijn over hun gesprek voor privébeleggingen en geeft een score van

8/10 of meer

* * * * *

 

Niet gevonden wat u zocht? Ontdek onze andere beleggingsmogelijkheden.


Maak een afspraak
met uw bankagent