De verzekeringen die op deze website worden voorgesteld, behoren tot het productgamma van AXA Belgium, verzekeringsmaatschappij van de AXA Groep. Zij worden aangeboden door en kunnen worden aangeschaft via de door u gekozen verzekeringstussenpersoon.

Onze oplossingen voor:
Particulieren  /  Ondernemers & KMO's  /  Grote ondernemingen  /  Publieke sector

 

Welke verzekeringen kunt u afsluiten voor uw onderneming?

Voertuigen in alle vormen en maten

Van een omniumverzekering voor uw nieuwe wagen tot de optimale bescherming van uw vrachtwagen. Het sterke aanbod verzekeringen voor voertuigen zal u extra gemoedsrust schenken. Niet enkel de voertuigen zelf kunt u laten verzekeren, ook u en uw medewerkers worden beschermd. Reken daarnaast bij bepaalde polissen op bijstand bij pech en ongevallen en juridische bijstand.

Hebt u meerdere bedrijfsvoertuigen? Praat dan met ons over verzekeringen en bijstand voor uw wagenpark.

Verzeker uw gebouwen

Verzeker uw bedrijfspanden niet enkel tegen brand, maar bescherm ook de inkomsten van uw onderneming. De verzekering bedrijfsschade geeft dekking van financiële inkomsten na een schadegeval. 

Bent u niet de enige eigenaar van het pand? Bekijk dan even de optie 'brandverzekering mede-eigenaars'.

Materiaal- en informaticabescherming

Tegenwoordig is het moeilijk om een onderneming draaiende te houden wanneer er problemen zijn met de informatica. Daarom ontwikkelde AXA een gespecialiseerde polis voor informaticamaterieel en elektronische installaties. Ook voor machinebreuk kunt u dekking krijgen bij ons.

Vergeet uzelf en uw mensen niet

Een ongeval is snel gebeurd. Beperk de financiële gevolgen en bescherm uw mensen met een ongevallenverzekering. Maar denk ook aan uzelf. Wat zou er gebeuren, mocht er u iets overkomen?

Niet enkel ongevallen met u of uw mensen kunnen al eens gebeuren. Ook schade aan derden is een risico waar u best over nadenkt. Ook al was er geen kwaad opzet, u zult toch voor de kosten moeten opdraaien in het geval dat uw bedrijfsactiviteiten schade berokkenen aan derden. De BA uitbating en BA na levering is de ideale verzekering om eventuele gevolgen op te vangen.

Hoe wordt u als klant beschermd?

Bekijk de MiFID regelgeving voor verzekeringen.