...

Het beleggingsplan van AXA Bank: eenvoudig, flexibel en voor een gerust gemoed

Uw rendement op de spaarrekening is laag vandaag. Hebt u er al aan gedacht om te beleggen? Om uw pensioen aan te vullen, voor een belangrijke aankoop of een mooie toekomst voor uw dierbaren. Dankzij het beleggingsplan belegt u op uw eigen tempo. In 1 of meerdere fondsen van AXA Bank. En kunt u progressief kapitaal opbouwen. Weet dat u met beleggen risico's neemt. Er is geen garantie op rendement of kapitaal.

Eenvoudig

kies zelf uw spaarbedrag

al vanaf 25 euro per fonds, per jaar

geen startkapitaal nodig

Gerust gemoed

minder risico op slechte timing omdat u met regelmaat en bovendien automatisch belegt

start u online met uw beleggingsplan? Een handige tool helpt u om te beslissen.

kies uit het gamma met zorg geselecteerde fondsen in euro

Flexibel

wijzig de criteria wanneer u wilt, altijd gratis

beleg in een ander fonds…

… of open een ander beleggingsplan voor uw kinderen

 

Denkt u dat beleggen moeilijk is ?

Kost beleggen veel tijd? Niet noodzakelijk. Moet u grote bedragen beleggen? Nee, het kan al 25 euro per maand. Ontdek in deze korte video het plan van AXA Bank en een paar tips om vlot te starten in de beleggingswereld.

 

Hoe starten?

Open uw beleggingsplan online. Lees wel eerst de relevante informatie. Of contacteer uw bankagent.

Een excellent idee om uw toekomst vooruit te helpen

1 / 4

Peter (34 jaar)

Een jonge eigenaar. Van wat maandelijks overblijft na de aflossing van zijn woonkrediet en alle andere kosten, belegt hij 25 euro per maand in een plan. Doel: een hoger potentieel rendement genieten, met regelmatige kleine stortingen, om zich goed voor te bereiden op de toekomst. Want zijn spaargeld brengt weinig op. En hij zal maar een bescheiden pensioen krijgen.

Start uw toekomstplan

2 / 4

Julie (34 jaar)

Zit boordevol plannen. Voor onverwachte uitgaven heeft ze alvast een mooie som op haar spaarrekening staan. Ze belegt ook automatisch 50 euro per maand in een plan voor een hoger potentieel rendement.

Start uw toekomstplan

3 / 4

Ellen (45 jaar)

Heeft financieel alles op een rijtje. Maar ze vergeet niet om haar pensioen goed voor te bereiden. Naast pensioensparen belegt ze 100 euro per maand in een plan. Ze heeft net een ander plan (25 euro per maand) voor haar 8-jarige dochter geopend. Om later een deel van haar studies te financieren.

Start uw toekomstplan

4 / 4

Mieke (65 jaar)

Net gepensioneerd. Ze heeft haar groepsverzekering en pensioensparen ontvangen. Na een deel van haar kapitaal te hebben belegd, geeft ze haar twee kleinkinderen een mooi cadeau: elk een eigen plan (50 euro per maand), een duwtje in de rug voor hun financiële toekomst!

Start uw toekomstplan

 

-----

Beleg in een duurzame toekomst

 

Wilt u er zeker van zijn dat u een positieve keuze maakt voor de planeet, de samenleving én uw geld. Dan is impact beleggen echt iets voor u. Investeer in ondernemingen en projecten die een direct, meetbaar en positief effect hebben op de maatschappij en het milieu.

Ontdek onze impact fondsen
Meer weten
over duurzaam beleggen
Start uw toekomstplan