Nu beleggen, een prima plan voor later

Start uw beleggingsplan bij uw AXA Bankagent of online

...

Het beleggingsplan van AXA Bank: eenvoudig, flexibel en voor een gerust gemoed

Uw rendement op de spaarrekening is laag vandaag. Hebt u er al aan gedacht om te beleggen? Om uw pensioen aan te vullen, voor een belangrijke aankoop of een mooie toekomst voor uw dierbaren. Dankzij het beleggingsplan van AXA Bank belegt u op uw eigen tempo. In 1 of meerdere fondsen van AXA Bank. En kunt u progressief kapitaal opbouwen.

Eenvoudig

kies zelf uw spaarbedrag

al vanaf 25 euro per fonds, per jaar

geen startkapitaal nodig

Gerust gemoed

minder risico op slechte timing omdat u met regelmaat en bovendien automatisch belegt

start u online met uw beleggingsplan? Een handige tool helpt u om te beslissen.

kies uit het gamma met zorg geselecteerde fondsen in euro

Flexibel

wijzig de criteria wanneer u wilt, altijd gratis

beleg in een ander fonds…

… of open een ander beleggingsplan voor uw kinderen

 

Een prima plan

Maar beleggen, dat houdt toch risico’s in? Inderdaad, er is geen garantie op rendement of kapitaal. Maar uw bankagent heeft een prima plan voor u. Hij bekijkt samen met u uw beleggersprofiel.

Hoe starten?

 

Ga langs bij een AXA Bankagent in uw buurt om uw beleggingsplan te openen. Of open er één online. Lees wel eerst de relevante informatie.

 

Een excellent idee om uw toekomst vooruit te helpen

1 / 4

Peter (34 jaar)

Een jonge eigenaar. Van wat maandelijks overblijft na de aflossing van zijn woonkrediet en alle andere kosten, belegt hij 25 euro per maand in een plan. Doel: een hoger potentieel rendement genieten, met regelmatige kleine stortingen, om zich goed voor te bereiden op de toekomst. Want zijn spaargeld brengt weinig op. En hij zal maar een bescheiden pensioen krijgen.

Start uw toekomstplan

2 / 4

Julie (34 jaar)

Zit boordevol plannen. Voor onverwachte uitgaven heeft ze alvast een mooie som op haar spaarrekening staan. Ze belegt ook automatisch 50 euro per maand in een plan voor een hoger potentieel rendement.

Start uw toekomstplan

3 / 4

Ellen (45 jaar)

Heeft financieel alles op een rijtje. Maar ze vergeet niet om haar pensioen goed voor te bereiden. Naast pensioensparen belegt ze 100 euro per maand in een plan. Ze heeft net een ander plan (25 euro per maand) voor haar 8-jarige dochter geopend. Om later een deel van haar studies te financieren.

Start uw toekomstplan

4 / 4

Mieke (65 jaar)

Net gepensioneerd. Ze heeft haar groepsverzekering en pensioensparen ontvangen. Na een deel van haar kapitaal te hebben belegd, geeft ze haar twee kleinkinderen een mooi cadeau: elk een eigen plan (50 euro per maand), een duwtje in de rug voor hun financiële toekomst!

Start uw toekomstplan

 

Start uw toekomstplan