Invest

Leg nu de financiële basis voor uw plannen van morgen

Vraag een beleggingsgesprek om uw toekomst voor te bereiden

Eerst luisteren, dan deskundig adviseren

Luisteren en advies verlenen krijgt bij ons voorrang op de verkoop van producten. Alles begint met een eerste afspraak om een duidelijk beeld van uw verwachtingen te krijgen. Mensen verschillen immers allemaal van elkaar, en iedereen verdient persoonlijk advies. Samen overloopt u uw behoeften, uw vermogen en uw plannen. U stelt al uw vragen en krijgt alle nodige info.

 

Vanuit uw huidige situatie naar een grondige analyse

Uw beleggingsexpert begeleidt u professioneel en in alle openheid. Tijdens het gesprek hanteert uw AXA Bankagent een gebruiksvriendelijke tool. Hij of zij stelt een aantal vragen: over welk inkomen wilt u na uw pensioen beschikken, welk bedrag wilt u nalaten, ...? Uw antwoorden en de informatie over uw financiële situatie en uw toekomstige behoeften, stellen uw bankagent in staat een financiële diagnose te maken. U ontvangt een simulatierapport, met verschillende scenario’s.

 

Uw risicoprofiel

Ook uw risicoprofiel wordt bepaald aan de hand van enkele vragen. Welke risico’s bent u bereid te nemen om het potentieel rendement van uw beleggingen te verhogen?

 

Uw modelportefeuille

Op basis van uw risicoprofiel wordt een bijbehorende modelportefeuille samengesteld. Uw bestaande portefeuille zal dan aan die modelportefeuille worden afgetoetst. Bij elke stap krijgt u advies van uw financieel expert, die ervoor zorgt dat uw effectieve portefeuille die modelportefeuille zo dicht mogelijk benadert. We informeren u over uw portefeuille bij AXA Bank en volgen die op. U kunt die ook zelf online opvolgen.

We informeren u

We informeren u over de risico’s

AXA Bank geeft beleggingsadvies. In een schriftelijke “Bevestiging beleggingsadvies” leggen we u uit op welke manier rekening werd gehouden met uw behoeften, uw risicoprofiel, uw kennis en uw ervaring met beleggingsproducten.

 

We informeren u over de kosten en lasten

Aan beleggingsproducten en -diensten zijn kosten en lasten verbonden. We delen u die in alle openheid mee, alsook de eventuele impact die ze hebben op het rendement van uw portefeuille. En dat uiteraard vóórdat u een beleggingsproduct aankoopt (het gaat dan om een inschatting) en nadien in een jaarlijks overzicht van uw activa.

 

We volgen uw portefeuille van nabij op

Hoe weet u of uw financieel plan nog steeds op het juiste spoor zit? Wij gaan regelmatig na of uw beleggingsportefeuille nog steeds bij u past. Ofwel zit u op de goede weg, ofwel helpt uw expert u om uw portefeuille bij te sturen. Ook kunt u steeds uw portefeuille online opvolgen.

 

Uw gegevens zijn safe

Uw gegevens zijn zeer nuttig voor ons, onder meer om u beter te leren kennen en u deskundig te kunnen adviseren. Ze zijn veilig bij ons. U kunt ze ook op ieder moment inkijken. Contacteer ons gerust om ze aan te passen mocht dat nodig zijn.