”Dromen mag. Maar houd je voeten op de grond.”

Tips voor en door zelfstandigen

Professionele klant in de kijker

Wat is het geheim van succesvol ondernemen? Klik op de video en maak kennis met het duo achter totaalrenovaties V&S.

Start nuchter. Groei liever traag, maar zeker.

In 2012 beslisten de 2 vakmannen Gregory Van Santvoort en Tim Schaepherders om hun krachten te bundelen. Wat apart al goed gaat, werkt samen nog beter. Nu is V&S een complementair team dat zowel schilder-, schrijnwerkerij- als decoratiewerken doet.

Dicht bij de klant blijven

“Dicht bij onze klanten blijven, dat is onze grootste troef. Dat is onze service. Kleuren, interieurideeën en prijzen worden steeds op voorhand goed afgesproken. We werken met afgesproken materialen en blijven binnen het vooropgestelde budget. Bij de oplevering overlopen we steeds samen met de klant of alles naar wens is. Zo bouwen we onze goede reputatie op.”

“Als we dicht bij de klant blijven, bouwen we goede referenties op.”

Van Santfoort & Schaepherders

volg V&S op facebook

Concentreren op wat nu goed gaat.

“We zijn gestart in Mechelen. En daar bouwen we goede referenties op. Eerst van ons apart. En nu als team. En dat merk je, want we krijgen voldoende vraag in en rond Mechelen. Voorlopig concentreren we ons nog niet op een andere regio. Dat kan later nog. Nu willen we bewust snel bij onze klant zijn.”

Lening voor bedrijfswagens? Alleen investeren in wat echt nodig is.

Investeren in handige bedrijfswagens is echt een must. Het duo werkt steeds op een andere locatie. “Schilderen, behangen, volledige zolders verbouwen of kasten op maat maken… Dan moet er steeds zeer veel materiaal mee. We moeten op onze camionettes kunnen rekenen. Ze maken het ons mogelijk om op tijd te zijn en goed werk af te leveren. Een bedrijfswagen is eigenlijk een verlengstuk van onze zaak. Met ons logo erop heeft iedereen ons gezien, waar we ook zijn.” Met de lening van AXA Bank hoef je niet te wachten om je aankoop te doen. Want je klanten wachten ook niet.

Tip van de AXA Bankagent

Bent u ook aan een nieuwe bedrijfswagen toe? AXA Bank helpt u daarbij en zoekt naar oplossingen die bij je bedrijf passen. Net zoals voor een duo vakmannen, doen we dat ook graag voor u.