Een modelportefeuille speciaal voor u

Op basis van de beleggingsstrategie die uw AXA Bankagent voorstelt, stelt AXA Bank een optimale modelportefeuille voor u samen. Volgens úw voorkeuren, dit wil zeggen uw beleggingshorizon en risicobereidheid:

luisteren

3 activaklassen

De modelportefeuille bestaat uit drie activaklassen met elk een andere rol: Aandelen voor groei, Obligaties voor bescherming, Alternatieven voor diversificatie.

analyse

Gerenommeerd kwantitatief model

AXA Bank maakt gebruik van een gerenommeerd kwantitatief model en combineert technologie en expertise om het beste potentiële rendement voor een bepaald risico te behalen ...

modelportefeuille

13 modelportefeuilles

… en dat resulteert in 13 modelportefeuilles die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen en nog verder op uw persoonlijke situatie kunnen worden afgestemd.

 

Onze-beleggingsoplossingen-0b

Onze oplossingen: kwaliteit en prestatieVoorbeeld: potentieel brutorendement voor een beleggingshorizon van meer dan 10 jaar:


Modelportefeuille voorzichtige beleggingsstrategie

Modelportefeuille evenwichtige beleggingsstrategie

 

Deze rendementen worden berekend op de indexen die de benchmark van de modelportefeuilles vormen. Rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor toekomstige prestaties en kunnen dus ook lager zijn. Het brutorendement houdt geen rekening met kosten en taksen, verbonden aan de onderliggende fondsen van de modelportefeuille.

Onze-beleggingsoplossingen-1

Fondsen voor u geselecteerd en beheerd


Te veel keuzes geeft keuzestress. Daarom deed AXA Bank voor u al een preselectie van een aantal fondsen.

Beleggen in beleggingsfondsen kan immers de ideale oplossing zijn: ze bevatten verschillende activaklassen om het risico te spreiden. Dat is slim beleggen, omdat u op die manier de tijd zijn rol laat spelen, alsook de expertise van fondsbeheerders. Die volgen uw fonds op, dag in dag uit:

Ze checken de prestaties van de fondsen.

Ze volgen de markten op de voet en sturen bij waar nodig.

Ze beslissen al dan niet om bepaalde activa te (ver)kopen, op het juiste moment.


Onze-beleggingsoplossingen-2

 

Uw portefeuille in handen van experts


U wilt dat uw geld goed beheerd wordt. Dat is vanzelfsprekend.

AXA Bank vertrouwt op de kracht van de AXA Groep, in de top 25 van de grootste vermogensbeheerders met 858 miljard euro beheerde activa: AXA Investment Managers. (bron IPE 06/2021 - activa in beheer per 31/12/2020)

luisteren

TOP 25

luisteren

AXA Investment Managers


analyse

Architas

Daarnaast hecht AXA Bank veel belang aan een duurzame manierPDF van beleggen. AXA Investment Managers behoort daarmee tot de top 10 van Europese vermogensbeheerders die zich echt inzetten voor verantwoord beleggen.

Duurzaam beleggen

AXA Investment Managers beoogt bovendien een nog sterkere integratie van ESG-criteria (milieu-, sociale en bestuurlijke factoren), alsook de uitbreiding van het assortiment duurzame producten.