Exclusief beleggen met Delegio Privilege

Vermogen Beleggen Pensioen Sparen – 13 juli 2021

Met een eenvoudige, complete en exclusieve oplossing overtuigen we meer en meer spaarders met een groter vermogen vanaf 100.000 euro om de stap te zetten naar beleggen. We leggen u graag uit waarom beleggen in een fonds uit het Delegio Privilege-gamma exclusief is en van welke extra services u geniet.

delegio privelege

Spaargeld brengt weinig op

U hebt het vast ook al opgemerkt: het geld op uw spaarrekening brengt al jaren bijna niets meer op. Meer zelfs, uw spaargeld vermindert in waarde door de combinatie van een lage rente en de inflatie.

Beleggen dan maar? Zolang het niet te moeilijk en te ingewikkeld is. Dus gaat u op zoek naar heldere en begrijpbare oplossingen. Zonder jargon. U denkt dat zo'n oplossing moeilijk te vinden is? Wij niet.

2 op de 5 Delegio klanten zijn klassieke spaarders die voordien nooit hebben belegd.

Met Delegio Privilege Service krijgt u een eenvoudige, complete en exclusieve oplossing voor uw vermogen, vanaf 100.000 euro, met persoonlijke begeleiding door uw AXA Bankagent.

Een exclusieve oplossing

Als het over uw geld gaat, hebt u vooral behoefte aan iemand die steeds beschikbaar is en die u de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie. U belegt namelijk niet zoals uw buurman. Daarom hebt u de keuze tussen verschillende beleggingsstrategieën waarmee u op elk moment in lijn met uw risicoprofiel belegd bent want aan beleggen zijn meer risico's verbonden dan aan sparen. Zo zijn zowel het rendement als uw kapitaal niet gegarandeerd. De strategieën variëren van voorzichtig, vrij neutraal en gedurfd tot zeer risicobereid. Uw bankagent adviseert u deskundig op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren en staat steeds voor u ter beschikking.

Bij AXA Bank leggen we mensen uit dat spaargeld in waarde vermindert. Tegelijk leggen we beleggingen transparant en begrijpbaar uit. Zonder jargon, maar wel volgens de wettelijke verplichtingen.

Een exclusieve selectie

Het Delegio Privilege-gamma is enkel in België beschikbaar via AXA Bank. Die fondsen volgen de gekozen strategie en beleggen in een reeks zorgvuldig geselecteerde aandelen en obligaties die door experts van AXA Investment Managers worden beheerd.
De expert selecteert en belegt rechtstreeks in aandelen en obligaties. Of in trackers, financiële producten zonder vervaldatum, die de schommelingen van een of meer bepaalde activa weergeven. Zo blijven uw kosten beperkt en weet u altijd waar u in belegt.

De beheerder van uw fonds vertrekt vanuit een langetermijnvisie en een analyse van de economie. Hij grijpt kortetermijnkansen op de financiële markten en neemt beslissingen in lijn met de strategie en het risiconiveau.

Exclusieve portefeuillebeheerders

De AXA Investment Managers zijn lid van de AXA Groep en maken deel uit van de top 25 van de wereldranglijst van fondsbeheerders. Dit team van 12 portefeuillebeheerders heeft gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in vermogensbeheer. Een van de doelstellingen van AXA Investment Managers is om ecologische, sociale en bestuurlijke aspecten (ESG) te integreren in haar verantwoord beleggingsbeleid. De beheerder richt zich op toekomstgerichte sectoren en thema's: digitalisering, robotica, schone technologieën, vergrijzing van de bevolking, ...

Exclusieve diensten

Als Delegio Privilege-klant helpen we u met uw successieplanning. We doen een scan om de successierechten te kennen. Een externe partner diept dit voor u nog verder uit en geeft advies om uw nalatenschap te optimaliseren. Dit allemaal tegen een voorkeurstarief.

U ontvangt elke 3 maanden een nieuwsbrief met informatie over de macro-economie, de evolutie van fondsen, de acties die de fondsbeheerders hebben ondernomen, een update indien er wijzigingen zijn over erfrecht, enz.

Elke 3 maanden ontvangt u ook een uitgebreid rapport en een stand van zaken van uw portefeuille. U kunt zich trouwens op elk ogenblik informeren over uw fonds(en) via een speciale website.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Er zijn geen instapkosten en geen bewaarkosten voor het aanbod van Delegio.

De servicekosten om van de diensten van Delegio te kunnen genieten, bedragen 0,46% exclusief btw van uw belegd vermogen, met een minimum van 100.000 euro belegd vermogen.

Meer weten over deze exclusieve beleggingsdienst van AXA Bank? Bekijk de details of

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Een erfenis aanvaarden of verwerpen?

De meeste erfenissen worden aanvaard. Toch zijn er situaties waar een erfenis wordt geweigerd. Meestal is dat omdat er gedacht wordt dat er schulden zijn, soms zijn er ook psychologische redenen, of er is de vrees voor de erfbelasting. Of gewoon omdat ze geen zin hebben in rompslomp. Maar is het verwerpen van een erfenis definitief? En bestaat er een tussenoplossing tussen aanvaarden en verwerpen?

Lees verder

Pensioensparen: wat te doen voor minder belastingen en meer pensioen?

Wat zou u graag doen als u met pensioen bent? Met de kleinkinderen naar de bioscoop, eens goed gaan eten met de familie, af en toe een citytrip of wat cultuur opsnuiven…? We willen toch allemaal genieten van onze oude dag? Wel, het slechte nieuws is dat uw wettelijk pensioen niet volstaat om uw levensstandaard te behouden. Maar gelukkig is er pensioensparen. Een aanvullend pensioen opbouwen helpt immers om later minder zorgen te hebben en meer te genieten van uw oude dag.

Lees verder

De kracht van rente op rente en het sneeuwbaleffect bij pensioenopbouw

Einstein wees ooit de samengestelde rente aan als de allergrootste kracht van het universum. U zou het ook zo kunnen formuleren: vele kleintjes maken een groot. En dat groot is misschien nog een stuk groter dan u zich had voorgesteld. Ontdek wat rente op rente kan opleveren en hoe het bij de opbouw van uw vermogen een sneeuwbaleffect kan teweegbrengen.

Lees verder

Pensioensparen: nu minder belastingen, morgen meer pensioen

Weet u hoeveel pensioen u precies zult trekken wanneer u stopt met werken? Neen? Troost u, weinig mensen hebben daar een idee van. Wat we wel allemaal vermoeden en verwachten, is dat ons inkomen zal dalen en onze levensstandaard dus ook. Ons wettelijk pensioen ligt immers tot 700 euro lager dan in onze buurlanden.

Lees verder

Dit moet u weten over de nieuwe taks op de effectenrekening

De nieuwe effectentaks is op 26 februari 2021 in werking getreden.  Het gaat om een taks van 0,15% die wordt geheven op een effectenrekening met een gemiddelde waarde van meer dan 1 miljoen euro. De inning, aangifte en betaling daarvan gebeurt door de bank – als tussenpersoon - en zal in het najaar voor de eerste keer plaatsvinden.

Lees verder

Neem contact op met uw beleggingsexpert