Exclusief beleggen met Delegio Privilege

Vermogen Beleggen Pensioen Sparen – 04 januari 2021

Bent u op zoek naar een eenvoudige, complete en exclusieve oplossing voor uw vermogen, vanaf 100.000 euro? We leggen u graag uit waarom beleggen in een fonds uit het Delegio Privilege-gamma exclusief is en van welke extra services u geniet.

delegio privelege

Een exclusieve oplossing

Als het over uw geld gaat, hebt u vooral behoefte aan iemand die steeds beschikbaar is en die u de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie. U belegt namelijk niet zoals uw buurman. Daarom hebt u de keuze tussen verschillende beleggingsstrategieën waarmee u op elk moment in lijn met uw risicoprofiel belegd bent. Die strategieën variëren van voorzichtig, vrij neutraal en gedurfd tot zeer risicobereid. Uw bankagent adviseert u deskundig op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren en staat steeds voor u ter beschikking.

Een exclusieve selectie

Het Delegio Privilege-gamma is enkel in België beschikbaar via AXA Bank. Die fondsen volgen de gekozen strategie en beleggen in een reeks zorgvuldig geselecteerde aandelen en obligaties die door experts van AXA Investment Managers worden beheerd.
De expert selecteert en belegt rechtstreeks in aandelen en obligaties. Of in trackers, financiële producten zonder vervaldatum, die de schommelingen van een of meer bepaalde activa weergeven. Zo blijven uw kosten beperkt en weet u altijd waar u in belegt.

De beheerder van uw fonds vertrekt vanuit een langetermijnvisie en een analyse van de economie. Hij grijpt kortetermijnkansen op de financiële markten en neemt beslissingen in lijn met de strategie en het risiconiveau.

Exclusieve portefeuillebeheerders

De AXA Investment Managers zijn lid van de AXA Groep en maken deel uit van de top 15 van de wereldranglijst van fondsbeheerders. Dit team van 12 portefeuillebeheerders heeft gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in vermogensbeheer. Een van de doelstellingen van AXA Investment Managers is om ecologische, sociale en bestuurlijke aspecten (ESG) te integreren in haar verantwoord beleggingsbeleid. De beheerder richt zich op toekomstgerichte sectoren: digitalisering, robotica, schone technologieën, vergrijzing van de bevolking, ...

Exclusieve diensten

Als Delegio Privilege-klant helpen we u met uw successieplanning. We doen een scan om de successierechten te kennen. Een externe partner diept dit voor u nog verder uit en geeft advies om uw nalatenschap te optimaliseren. Dit allemaal tegen een voorkeurstarief.

U ontvangt elke 3 maanden een nieuwsbrief met informatie over de macro-economie, de evolutie van fondsen, de acties die de fondsbeheerders hebben ondernomen, een update indien er wijzigingen zijn over erfrecht, enz.

Elke 3 maanden ontvangt u ook een uitgebreid rapport en een stand van zaken van uw portefeuille. U kunt zich trouwens op elk ogenblik informeren over uw fonds(en) via een speciale website.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Er zijn geen instapkosten en geen bewaarkosten voor het aanbod van Delegio.

De servicekosten om van de diensten van Delegio te kunnen genieten, bedragen 0,46% exclusief btw van uw belegd vermogen, met een minimum van 100.000 euro belegd vermogen.

Meer weten over deze exclusieve beleggingsdienst van AXA Bank? Bekijk de details of

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

En de winnaar is …

Beste film, boek, artiest, maar ook restaurant of architecturale blikvanger … er worden jaarlijks heel wat prijzen uitgereikt. En hoe zit dat dan voor beleggingsfondsen? Kunnen die in de prijzen vallen? Jazeker, ook fondsen kunnen prijzen in de wacht slepen.

Lees verder

De invloed van uw gedrag op uw beleggingen

De COVID-19 pandemie is de eerste echte test sinds de laatste inkrimping van de economie die door de financiële crisis van 2008 in gang is gezet. Elke belegger die in de jaren 2008-2010 een portefeuille aanhield, zal zich de ongerustheid en de inadequate reacties van veel beleggers in die tijd herinneren. Het jaar 2020 was niet zo heel anders en de panikerende belegger kan zich vandaag wel voor het hoofd slaan.

Lees verder

Welke gezondheidsverklaring voor de wereldeconomie in februari 2021?

Hoe gaat het met de wereldeconomie in de tweede maand van 2021, een jaar na het begin van de covid19-pandemie? Een lichte algemene verbetering, met natuurlijk verschillen per land. De reden: de lopende vaccinatiecampagnes tegen corona, de ene al sneller dan de andere, met steeds de steun van de Fed en de ECB om de economie te stimuleren, die “stand lijkt te houden”. Rond de wereld, continent per continent.

Lees verder

Belgische zorgvolmacht nu ook elders in Europa erkend

Sinds 1 januari 2021 wordt een in België ingestelde buitengerechtelijke bescherming ook erkend in verschillende andere lidstaten van de Europese Unie. Dit kan handig zijn voor wie zich bijvoorbeeld na zijn pensionering in Frankrijk of Portugal wil vestigen.

Lees verder

Dit moet u weten over de nieuwe taks op de effectenrekening

Het parlement heeft de nieuwe effectentaks definitief goedgekeurd. Deze taks, die op 26 februari 2021 in werking is getreden, heeft volgens de federale regering een louter budgettair doel en moet een structurele bijdrage leveren aan de financiering van de gezondheidszorg. Daarom wordt er ook soms gesproken over een solidariteitsbijdrage in plaats van een effectentaks.

Lees verder

Neem contact op met uw beleggingsexpert