Exclusief beleggen met Delegio Privilege

Vermogen Beleggen Pensioen Sparen – 13 juli 2021

Met een eenvoudige, complete en exclusieve oplossing overtuigen we meer en meer spaarders met een groter vermogen vanaf 100.000 euro om de stap te zetten naar beleggen. We leggen u graag uit waarom beleggen in een fonds uit het Delegio Privilege-gamma exclusief is en van welke extra services u geniet.

delegio privelege

Spaargeld brengt weinig op

U hebt het vast ook al opgemerkt: het geld op uw spaarrekening brengt al jaren bijna niets meer op. Meer zelfs, uw spaargeld vermindert in waarde door de combinatie van een lage rente en de inflatie.

Beleggen dan maar? Zolang het niet te moeilijk en te ingewikkeld is. Dus gaat u op zoek naar heldere en begrijpbare oplossingen. Zonder jargon. U denkt dat zo'n oplossing moeilijk te vinden is? Wij niet.

2 op de 5 Delegio klanten zijn klassieke spaarders die voordien nooit hebben belegd.

Met Delegio Privilege Service krijgt u een eenvoudige, complete en exclusieve oplossing voor uw vermogen, vanaf 100.000 euro, met persoonlijke begeleiding door uw AXA Bankagent.

Een exclusieve oplossing

Als het over uw geld gaat, hebt u vooral behoefte aan iemand die steeds beschikbaar is en die u de geknipte oplossing aanreikt voor uw persoonlijke situatie. U belegt namelijk niet zoals uw buurman. Daarom hebt u de keuze tussen verschillende beleggingsstrategieën waarmee u op elk moment in lijn met uw risicoprofiel belegd bent want aan beleggen zijn meer risico's verbonden dan aan sparen. Zo zijn zowel het rendement als uw kapitaal niet gegarandeerd. De strategieën variëren van voorzichtig, vrij neutraal en gedurfd tot zeer risicobereid. Uw bankagent adviseert u deskundig op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren en staat steeds voor u ter beschikking.

Bij AXA Bank leggen we mensen uit dat spaargeld in waarde vermindert. Tegelijk leggen we beleggingen transparant en begrijpbaar uit. Zonder jargon, maar wel volgens de wettelijke verplichtingen.

Een exclusieve selectie

Het Delegio Privilege-gamma is enkel in België beschikbaar via AXA Bank. Die fondsen volgen de gekozen strategie en beleggen in een reeks zorgvuldig geselecteerde aandelen en obligaties die door experts van AXA Investment Managers worden beheerd.
De expert selecteert en belegt rechtstreeks in aandelen en obligaties. Of in trackers, financiële producten zonder vervaldatum, die de schommelingen van een of meer bepaalde activa weergeven. Zo blijven uw kosten beperkt en weet u altijd waar u in belegt.

De beheerder van uw fonds vertrekt vanuit een langetermijnvisie en een analyse van de economie. Hij grijpt kortetermijnkansen op de financiële markten en neemt beslissingen in lijn met de strategie en het risiconiveau.

Exclusieve portefeuillebeheerders

De AXA Investment Managers zijn lid van de AXA Groep en maken deel uit van de top 25 van de wereldranglijst van fondsbeheerders. Dit team van 12 portefeuillebeheerders heeft gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring in vermogensbeheer. Een van de doelstellingen van AXA Investment Managers is om ecologische, sociale en bestuurlijke aspecten (ESG) te integreren in haar verantwoord beleggingsbeleid. De beheerder richt zich op toekomstgerichte sectoren en thema's: digitalisering, robotica, schone technologieën, vergrijzing van de bevolking, ...

Exclusieve diensten

Als Delegio Privilege-klant helpen we u met uw successieplanning. We doen een scan om de successierechten te kennen. Een externe partner diept dit voor u nog verder uit en geeft advies om uw nalatenschap te optimaliseren. Dit allemaal tegen een voorkeurstarief.

U ontvangt elke 3 maanden een nieuwsbrief met informatie over de macro-economie, de evolutie van fondsen, de acties die de fondsbeheerders hebben ondernomen, een update indien er wijzigingen zijn over erfrecht, enz.

Elke 3 maanden ontvangt u ook een uitgebreid rapport en een stand van zaken van uw portefeuille. U kunt zich trouwens op elk ogenblik informeren over uw fonds(en) via een speciale website.

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Er zijn geen instapkosten en geen bewaarkosten voor het aanbod van Delegio.

De servicekosten om van de diensten van Delegio te kunnen genieten, bedragen 0,46% exclusief btw van uw belegd vermogen, met een minimum van 100.000 euro belegd vermogen.

Meer weten over deze exclusieve beleggingsdienst van AXA Bank? Bekijk de details of

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Is 5.000 euro genoeg spaargeld?

Heel wat mensen hebben niet genoeg geld op hun spaarrekening staan om onverwachte uitgaven te kunnen betalen. Hoeveel spaargeld hebt u dan nodig om een voldoende grote financiële buffer te hebben? Vaak wordt aangenomen dat 3 keer uw maandloon volstaat, maar volgens anderen is het veiliger om 6 keer uw maandelijkse inkomsten te voorzien. Hoeveel geld moet u opzij hebben staan als spaarbuffer?

Lees verder

Na de staatsbon: is er een toekomst voor beleggingen met vaste rente?

Na meer dan 10 jaar van extreem lage rentes bieden beleggingen met een vaste rente eindelijk weer een aantrekkelijk rendement met als duidelijkste voorbeeld de Belgische staatsbon waarop begin september 2023 kon worden ingetekend. Voor heel wat beleggers was dat een buitenkans. Hoe kunt u nu als belegger nog van de gestegen rentes profiteren? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Lees verder

Een moeilijke maand september voor de macro-economie

September is wel vaker een moeilijke maand voor de markten. Dit jaar is daar geen uitzondering op. Problemen die als ‘opgelost’ beschouwd werden, komen weer koppig hun plaats opeisen, en dat zaait verwarring bij beleggers. Op de agenda van deze drukke maand: inflatie, olieprijzen en het effect op de aandelenmarkten.

Lees verder

Het beleggingsgesprek: een essentiële stap in het beheren van uw geld

De wereld van financiële beleggingen is fascinerend, rijk aan mogelijkheden maar ook bezaaid met valkuilen. Voor een beginner kan « starten met beleggen » even verwarrend als verleidelijk lijken. Gelukkig staat u er niet alleen voor! Uw bankagent is er om uw beleggingsprofiel te belichten door kennis te nemen van uw persoonlijke en financiële situatie, uw doelstellingen (over duurzaamheid) en uw beleggingskennis en -ervaring. Laten we samen eens kijken waarom een gesprek met uw beleggingsadviseur zo zinvol is!

Lees verder

De beleggingsdriehoek: een kompas voor beleggers

Bij beleggen zijn er drie belangrijke criteria om rekening mee te houden: rendement, liquiditeit en risico. Deze drie criteria kunnen we beschouwen als de drie zijden van een driehoek, bekend als de beleggingsdriehoek. Inzicht in deze driehoek is cruciaal om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Beginnen doen we met het toelichten van enkele definities.

Lees verder

Neem contact op met uw beleggingsexpert