Echt waar, we doen het allemaal

Betalen Reizen Online bankieren – 16 september 2015

Van de Belgische kust tot op de tropische stranden aan de andere kant van de wereld. Het maakt niet uit, we kunnen niet zonder mobile banking.
 
De mobile banking-app van AXA Bank kunt u gratis downloaden in de App-store of Google Play Store.

Misschien is het u ook al overkomen. Aankomen op uw vakantiebestemming. Eindelijk genieten. Snel de koffers uitpakken en het thuisfront laten weten dat alles OK is. En dan een bericht ontvangen op uw smartphone of tablet dat u voor het einde van de reis een factuur moet betalen. Paniek? Helemaal niet. Nog even die factuur betalen is kinderspel, want u doet aan mobiel bankieren. En u bent niet de enige.

Wereldwijd inloggen op mobile banking …

Bij AXA Bank zijn we graag van de partij als onze klanten op reis gaan.

De zomer van 2015 werd er in vergelijking met 2014 2,5 keer meer gebruikt gemaakt van onze mobile banking applicatie in het buitenland. De top 5 van juni, juli en augustus:

1. Frankrijk

2. Turkije

3. Nederland

4. Spanje

5. Italië

Minder voor de hand liggende bestemmingen om even te checken hoeveel er nog op de rekening staat of om de uitgaven met de kredietkaart te bekijken, waren Papoea-Nieuw-Guinea, Sierra Leone, Trinidad en Tobago en de Franse archipel Mayotte.

In totaal werd in de periode juni tot augustus 2015 vanuit maar liefst 175 landen ingelogd op onze mobile banking app. Dat is duidelijk meer dan de 154 landen in dezelfde periode vorig jaar.

Mobiel bankieren bij AXA Bank gratis uitproberen? Dat kan.

De mobile banking-app van AXA Bank kunt u gratis downloaden in de App-store of Google Play Store.

… en met de juiste kaart op zak

Om veilig en gemakkelijk te betalen op vakantie en in het buitenland blijft de kredietkaart populair. Uit onze cijfers blijkt dat in 2015 meer dan 1 op 2 betalingen in het buitenland gebeurt. Reizen doen we bovendien het hele jaar door, of het nu om te ontspannen is of voor het werk.

De kredietkaarten van AXA Bank worden bovengehaald in de Verenigde Staten en Canada (2,7%) en in Europa (47%). Maar ook in België komt een kredietkaart Visa van pas. Het is dus geen verrassing dat 46% van alle betalingen in België gebeurt.

U hebt toch ook al een kredietkaart?

Elke dag groeit het aantal klanten dat het betaalcomfort van een kredietkaart niet meer kan missen. Vraag uw kaart vandaag nog online aan of spring binnen bij uw AXA Bankagent.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Vijf voordelen van mobile banking

Gebruikt u ook uw smartphone of tablet om mobiel te bankieren? Dan bent u een van de velen, want mobiel betalen wordt altijd maar populairder. Het is ook erg handig. Met de AXA Bank mobile banking-app hebt u altijd uw bank op zak: u kunt altijd en overal betalen en u weet exact hoeveel er op uw rekeningen staat. Maar dat is lang niet alles.

Lees verder

Betalen in het buitenland? Even makkelijk als thuis.

Met veel cash geld op reis vertrekken, da’s geen goed idee. Maar wat moet u dan wel doen? Want op vakantie wilt u natuurlijk ook niet zonder geld komen te zitten. De oplossing? Verschillende betaalmiddelen meenemen! We zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gerust op reis kunt vertrekken.

Lees verder

Hoe kan ik makkelijk online betalen?

Online winkelen wordt steeds populairder. Jarenlang liet hoogstens 15% van de Belgen zich af en toe eens verleiden tot een online aankoop. Het ging dan meestal om een boek, een reis of een concertticket. Maar de laatste jaren gaan meer en meer Belgen op verkenning in een webshop. Uit de laatste onderzoeken blijkt dat meer dan de helft van de Belgen online shopt.

Lees verder

Een complete reisverzekering zonder extra kosten

U plant een ontspannende reis om helemaal tot rust te komen. Na wat vergelijken hebt u de ideale reisbestemming gevonden, en een vliegtuigticket ernaartoe. Maar bij het boeken slaat de schrik u om het hart: stel dat ik ziek word en niet meer kan vertrekken? Of dat ik mijn reis om een andere reden wil annuleren? Toch maar doen die annulatieverzekering? Maar dat gaat natuurlijk wat kosten… of niet?

 

Lees verder

Bijt u in de vakantie iedere cent in twee?

De grote vakantie. Tijd voor daguitstappen, terrasjes, festiviteiten, op reis gaan … Voor je zomeroutfits ben je al op koopjesjacht geweest. Tijdens de zomermaanden mag het allemaal wat meer zijn, liefst van al kijk je dan niet op een cent. Maar ook wie het met minder moet stellen, veroorlooft zich tijdens de vakantie graag iets extra. Houdt u dan bij hoeveel u precies hebt uitgegeven? En hoe doet u dat dan?

Lees verder