Echt waar, we doen het allemaal

Betalen Reizen Online bankieren – 16 september 2015

Van de Belgische kust tot op de tropische stranden aan de andere kant van de wereld. Het maakt niet uit, we kunnen niet zonder mobile banking.
 
Maakt u nog geen gebruik van deze handige app? Wacht niet langer en download hem nu.

Misschien is het u ook al overkomen. Aankomen op uw vakantiebestemming. Eindelijk genieten. Snel de koffers uitpakken en het thuisfront laten weten dat alles OK is. En dan een bericht ontvangen op uw smartphone of tablet dat u voor het einde van de reis een factuur moet betalen. Paniek? Helemaal niet. Nog even die factuur betalen is kinderspel, want u doet aan mobiel bankieren. En u bent niet de enige.

Wereldwijd inloggen op mobile banking …

Bij AXA Bank zijn we graag van de partij als onze klanten op reis gaan.

De zomer van 2015 werd er in vergelijking met 2014 2,5 keer meer gebruikt gemaakt van onze mobile banking applicatie in het buitenland. De top 5 van juni, juli en augustus:

1. Frankrijk

2. Turkije

3. Nederland

4. Spanje

5. Italië

Minder voor de hand liggende bestemmingen om even te checken hoeveel er nog op de rekening staat of om de uitgaven met de kredietkaart te bekijken, waren Papoea-Nieuw-Guinea, Sierra Leone, Trinidad en Tobago en de Franse archipel Mayotte.

In totaal werd in de periode juni tot augustus 2015 vanuit maar liefst 175 landen ingelogd op onze mobile banking app. Dat is duidelijk meer dan de 154 landen in dezelfde periode vorig jaar.

Mobiel bankieren bij AXA Bank gratis uitproberen? Dat kan.

Download gratis onze mobile banking app.

Geen klant of zichtrekening bij ons? Geen probleem, gebruik alvast de demo. Zo ziet u met eigen ogen hoe gemakkelijk en eenvoudig mobiel bankieren kan zijn.

… en met de juiste kaart op zak

Om veilig en gemakkelijk te betalen op vakantie en in het buitenland blijft de kredietkaart populair. Uit onze cijfers blijkt dat in 2015 meer dan 1 op 2 betalingen in het buitenland gebeurt. Reizen doen we bovendien het hele jaar door, of het nu om te ontspannen is of voor het werk.

De kredietkaarten van AXA Bank worden bovengehaald in de Verenigde Staten en Canada (2,7%) en in Europa (47%). Maar ook in België komt een kredietkaart Visa van pas. Het is dus geen verrassing dat 46% van alle betalingen in België gebeurt.

U hebt toch ook al een kredietkaart?

Elke dag groeit het aantal klanten dat het betaalcomfort van een kredietkaart niet meer kan missen. Vraag uw kaart vandaag nog online aan of spring binnen bij uw AXA Bankagent.

Advies en vragen over onze producten

Vraag het aan uw AXA Bankagent

Meer artikels over dit onderwerp

Hoe kan ik makkelijk online betalen?

Online winkelen wordt steeds populairder. Jarenlang liet hoogstens 15% van de Belgen zich af en toe eens verleiden tot een online aankoop. Het ging dan meestal om een boek, een reis of een concertticket. Maar de laatste jaren gaan meer en meer Belgen op verkenning in een webshop. Uit de laatste onderzoeken blijkt dat meer dan de helft van de Belgen online shopt.

Lees verder

Een complete reisverzekering zonder extra kosten

U plant een ontspannende reis om helemaal tot rust te komen. Na wat vergelijken hebt u de ideale reisbestemming gevonden, en een vliegtuigticket ernaartoe. Maar bij het boeken slaat de schrik u om het hart: stel dat ik ziek word en niet meer kan vertrekken? Of dat ik mijn reis om een andere reden wil annuleren? Toch maar doen die annulatieverzekering? Maar dat gaat natuurlijk wat kosten… of niet?

 

Lees verder

Uw smartphone: uw nieuwe portemonnee

Onze portefeuille ruimt hoe langer hoe meer plaats voor onze smartphone als betaalmiddel. Er gaat haast geen dag voorbij of er verschijnt wel een artikel over nieuwe betaalmogelijkheden en betaalapps voor uw telefoon. De nieuwe trend: betalen zonder uw debetkaart te gebruiken.

Lees verder

Payconiq en Bancontact samen in één app

Bancontact en Payconiq Belgium zijn intussen al 2 jaar samen en dat biedt alleen maar voordelen. De Payconiq by Bancontact-app biedt vandaag de dag het beste voor mobiel betalen: eenvoud, reikwijdte en veiligheid bijeen. Via uw smartphone of tablet hebt u met deze app steeds geld op zak.

Lees verder

PSD2 voor u als consument

We doen steeds meer elektronische betalingen en het is cruciaal dat er in deze transacties niets verkeerd loopt. Payment Services Directive - PSD2, want zo heet de ‘Europese Richtlijn voor online betalingen’ officieel in het Engels, zorgt er niet alleen voor dat deze betalingen correct verlopen, maar ook dat u als gebruiker goed beschermd wordt.

Lees verder