Kredietkaart Visa Premiumplus: extra voordelen, zonder extra te betalen!

Kredietkaart Visa Premiumplus

Nieuwe voordelen voor alle nieuwe of bestaande Visa Premiumplus-klanten!

  • U betaalt 100% van uw reis via de rekening die gekoppeld is aan uw Visa Premiumplus, ongeacht het type betaling (overschrijving, debet-/kredietkaart): de reisverzekering beschermt u meteen.
  • U betaalt uw aankopen (minstens 150 euro) online en in winkels met uw Visa Premiumplus: de aankoopverzekering beschermt u automatisch tot 1.000 euro max. per jaar.
  • U gebruikt een fiets of een e-step? De fietsbijstand geldt overal in België!

Meer info

De rekening? Die is voor uw smartphone!

De rekening? Die is voor uw smartphone!

Geen cash op zak? Geen probleem, de rekening, de parking of de boodschappen betaalt u gewoon met uw smartphone. Makkelijk, snel én veilig!
Gewoon even de Payconiq by Bancontact-app downloaden en u hebt geen geld of bankkaart meer nodig om te betalen: dat doet u met uw gsm!

Payconiq by Bancontact

Betalen van dag tot dag

Online en overal bankieren

De wereld is een digitaal dorp geworden. Werkelijk alles gebeurt tegenwoordig online. Dus ook bankieren. Bij AXA Bank kun je homebanken op pc en mobile banken op smartphones en tablets dat het een lieve lust is. Zo hou je je bankzaken minuut na minuut in de hand, waar je ook bent. Natuurlijk komt een of andere kredietkaart ook altijd van pas als je de wereld gaat ontdekken, net over de grens of aan de andere kant van de wereld. En die reis, die boek en betaal je natuurlijk ook online.

PSD2 maakt digitaal bankieren voor u veiliger en eenvoudiger, maar verplicht u tot niets.

PSD2 maakt digitaal bankieren voor u veiliger en eenvoudiger

De technologie kent een enorme evolutie en biedt heel wat mogelijkheden voor consumenten. Dankzij PSD2 geniet u van een brede waaier van innovatieve, eenvoudige en veilige oplossingen. De keuze om hiervan al dan niet gebruik te maken, blijft altijd aan u. Waarover gaat het juist en wat zijn de voordelen voor u?

Meer weten

Alles voor uw dagelijkse bankzaken

Of je nu nog best jong bent of al een twintiger of dertiger, bankieren doe je echt wel elke dag. Een etentje met vrienden of een rondje geven op café? Dan betaal je met je bankkaart of kredietkaart. Het geld dat je binnenhaalt met je weekendjob of je eerste echte baan sparen voor je eerste huurappartement of een nieuwe auto? Dan heb je een spaarrekening nodig. Gewoon, eenvoudige en duidelijke dingen om elke dag te bankieren, dat biedt AXA Bank je voor weinig of geen geld. Da’s simpel.

Een kopje koffie? Bip, bip, bip en het is gepiept

Contactloos betalen

Uw leven gemakkelijker maken? Voortaan uw kleine aankopen - een koffie, een broodje, een treinkaartje - in een handomdraai zonder pincode met uw bankkaart betalen?

Dat kan met de nieuwe contactloze debetkaarten van AXA Bank.

Meer weten