Betalen

Alles wat u moet weten over dagelijks bankieren

Uw kredietkaart in een nieuw jasje!

Uw kredietkaart in een nieuw jasje!
  • Zelf te kiezen pincode
  • Kaart thuis geleverd, al na enkele dagen
  • Contactloos betalen mogelijk

Klassiek of met een interessant verzekeringspakket erbij: de kredietkaart is de ideale oplossing om veilig te betalen, overal ter wereld.

Meer info

De rekening? Die is voor uw smartphone!

De rekening? Die is voor uw smartphone!

Geen cash op zak? Geen probleem, de rekening, de parking of de boodschappen betaalt u gewoon met uw smartphone. Makkelijk, snel én veilig!
Gewoon even de Payconiq by Bancontact-app downloaden en u hebt geen geld of bankkaart meer nodig om te betalen: dat doet u met uw gsm! En voor bedragen onder 25 euro zelfs zonder pincode.

Payconiq by Bancontact

Betalen van dag tot dag

Online en overal bankieren

De wereld is een digitaal dorp geworden. Werkelijk alles gebeurt tegenwoordig online. Dus ook bankieren. Bij AXA Bank kun je homebanken op pc en mobile banken op smartphones en tablets dat het een lieve lust is. Zo hou je je bankzaken minuut na minuut in de hand, waar je ook bent. Natuurlijk komt een of andere kredietkaart ook altijd van pas als je de wereld gaat ontdekken, net over de grens of aan de andere kant van de wereld. En die reis, die boek en betaal je natuurlijk ook online.

PSD2 maakt digitaal bankieren voor u veiliger en eenvoudiger, maar verplicht u tot niets.

PSD2 maakt digitaal bankieren voor u veiliger en eenvoudiger

De technologie kent een enorme evolutie en biedt heel wat mogelijkheden voor consumenten. Dankzij PSD2 geniet u van een brede waaier van innovatieve, eenvoudige en veilige oplossingen. De keuze om hiervan al dan niet gebruik te maken, blijft altijd aan u. Waarover gaat het juist en wat zijn de voordelen voor u?

Meer weten

Alles voor uw dagelijkse bankzaken

Of je nu nog best jong bent of al een twintiger of dertiger, bankieren doe je echt wel elke dag. Een etentje met vrienden of een rondje geven op café? Dan betaal je met je bankkaart of kredietkaart. Het geld dat je binnenhaalt met je weekendjob of je eerste echte baan sparen voor je eerste huurappartement of een nieuwe auto? Dan heb je een spaarrekening nodig. Gewoon, eenvoudige en duidelijke dingen om elke dag te bankieren, dat biedt AXA Bank je voor weinig of geen geld. Da’s simpel.