Uw plan voor een mooie toekomst

Bij AXA Bank begint alles met een eerste afspraak bij uw AXA Bankagent, om een duidelijk beeld van uw verwachtingen te krijgen. De samenstelling van een gediversifieerde portefeuille die afgestemd is op uw persoonlijke situatie, uw verwachtingen en uw beleggersprofiel is tenslotte absoluut noodzakelijk. Samen overloopt u uw behoeften, uw vermogen en uw plannen aan de hand van een interactieve tool. U stelt al uw vragen en krijgt alle nodige informatie. Het is immers belangrijk om niets over het hoofd te zien. En om uw plan goed te overdenken.

Onze experts informeren u

Beleggen doet u best goed geïnformeerd.
Abonneer u op onze gratis beleggingsbrief: zes keer per jaar krijgt u in uw mailbox tips om beter te beleggen, met daarbovenop de macro-economische en politieke actualiteit.

Behouden wat je hebt

Werken doet een mens natuurlijk omdat er wat tegenover staat. Zo vergaar je als het goed gaat na tien of twintig jaar misschien wel een behoorlijke som. Of er is een erfenis. Ook dan staan we bij AXA Bank klaar om ervoor te zorgen dat je de juiste balans vindt tussen sparen en beleggen. Met wat rendement als dat kan. Want het allerbelangrijkst is natuurlijk houden wat je hebt, voor nu en voor later. En komt er iets bij, dan is dat mooi meegenomen. Voor jezelf en je eventuele nakomelingen.

Toekomst verzekerd

Als je wat verder staat in het leven, dan komt het moment dat je huis is afbetaald. Of je kinderen zijn het huis uit en hebben hun eerste job te pakken, zodat ook die financiële druk van je schouders valt. Er komt met andere woorden wat budget vrij. Dan is het kwestie van daar verstandig mee om te springen. Want natuurlijk denk je al wat vaker aan je pensioen en alles wat je dan nog allemaal van plan bent. Goeie raad nodig? Reken gerust op AXA Bank. Want ook wij zijn bezig met jouw toekomst.
Ontdek onze aanpak
Ik schrijf me in